Digidexo.com

Hva er Fruktose Sukker?

Hva er Fruktose Sukker?


Fruktose sukker, naturlig finnes bare i frukt, grønnsaker og honning, er crystalized og brukes til å blidgjøre mat og drikke. Eksperter mener fruktose er en trygg naturlig sweetner.

Hva er Fruktose Sukker?

Fruktose gir naturlig frukt og grønnsaker en søt smak. I løpet av de siste 20 årene har fruktose blitt krystallisert og brukes til å blidgjøre mat og drikke. Krystallisert fruktose sukker, en nærings eller caloric søtningsmiddel, fungerer som en sunn erstatning til andre søtningsmidler.

Ikke det samme som høy fruktose Corn Syrup (HFK)

Høy fruktose mais sirup (HFK) inneholder fruktose og glukose sukker. Mindre fruktose sukker er nødvendig på grunn av sin sterkt søt smak. Ved hjelp av fruktose enn HFCS å blid drikke og mat betyr lavere kalorier. Fruktose har også en lavere glykemisk indeks nivå, betyr det ikke vesentlig påvirke overspenning og fall i blodsukkernivået.

Helse og sikkerhet

Mange eksperter finner fruktose et trygt kosttilskudd produkt. Faktisk, fastslår International Life Sciences Institute Expert Panel, "Fruktose er en verdifull, tradisjonell kilde til mat energi, og det er ikke grunnlag for å anbefale økning eller reduksjon i bruken i den generelle matforsyning eller i spesielle kosttilskudd bruk produkter."