Digidexo.com

Hva er tegnene på Teen Drug Abuse?

Ifølge medicinenet.com, nesten 27% av ungdom brukt et stoff i den siste måneden og en tredjedel av 10. klassingene brukt marihuana i fjor. I tillegg 3000 tenåringer røyker sin første sigarett hver dag, og en tredjedel av disse nye røykere blitt dagligrøykere. Antall stoffer som tenåringer overgrep forblir uendelige. Oppdager advarselen tegn på narkotikabruk i en tenåring er vanskelig for noen foreldre eller lærere. Men å vite når man skal gå inn for å hjelpe en tenåring fra å bli en vanlig rusmisbruker er nøkkelen til tenåringens suksess.

Endringer i atferd

Noen atferds advarsel tegn på ungdoms narkotikamisbruk omfatter endringer i relasjoner, herunder familie samhandling og nye venner. Hvis en tenåring fungerer ulikt seg selv, tilbaketrukkenhet, fiendtlige eller hemmelighetsfull, kan en underliggende problemet være årsaken. Andre atferd endringer er manglende evne til å fokusere og / eller hyperaktivitet, merkelige søvnmønster og endeløse unnskyldninger for slik oppførsel.

Problemer med skole eller arbeid

Hvis en elevs karakterer skli uventet, se på saken umiddelbart. Selv om dette ikke alltid et stoff problem, ofte utbruddet bruk av narkotika gjør det vanskelig å fokusere, noe som gjør skolearbeidet vanskeligere. Skulking eller skulke skolen helt er flere faresignaler. Tap av interesse for fritidsaktiviteter og rapporter om merkelig oppførsel, mens på skolen toppen advarselen tegn på ungdoms narkotikamisbruk.

Helseproblemer

Overdreven bruk av narkotika og alkohol kan føre til fortsatt og farlige helseproblemer, inkludert hyppige neseblod, plutselige vektendring (tap eller gevinst), hodepine, rennende nese, kvalme og hyppige sykdommer. Kontakt lege hvis det oppstår disse medisinske problemer i din tenåring.

Problemer hjemme

Ofte problemer hjemme føre til oppdagelsen av bruk ungdoms narkotika. Når pengene mangler, er reseptbelagte piller borte og alkohol er konsumert uten forvarsel, kan det være potensial narkotikabruk. Ytterligere varselskilt i hjemmet inkluderer skjulte objekter i tenåringens rom eller en uvanlig lukt på klærne deres. En tenåring bruker narkotika kan også ligge ofte, break portforbud eller forbli bortgjemt.

Få hjelp

Til syvende og sist, hvis en tenåring er ikke klar for å få hjelp for narkotikamisbruk, riktig helbredelse og behandling kan ikke forekomme. En intervensjon er en nyttig måte å dele foreldre følelser om narkotikamisbruk. Gruppeterapi kan også være nyttig. Ekstra ungdoms behandlingstilbud omfatter individuelle narkotika rådgiving, forebygging av tilbakefall og tolv-trinns program.