Digidexo.com

FDA Protein krav

FDA regulerer protein ved å bestemme den anbefalte daglige mengden og hvordan maten skal være merket. Protein kan inntas gjennom to forskjellige kilder, animalske proteiner og vegetabilske proteiner. Den gjennomsnittlige amerikaner bruker ett femtinitti ganger anbefalt daglig inntak. Muskler er bygget fra protein, så for å holde våre muskler fungerer som den skal, må vi spiser nok protein.

Anbefalt daglig inntak

FDA har satt anbefalt daglig inntak for den gjennomsnittlige person til 50 gram. Å fastslå den eksakte mengden protein anbefales å bli fortært på en dag, multiplisere 0,8 av vekten din i kilo. En person veier 150 pounds, eller 68 kilo, ville trenger å konsumere 54,4 gram protein.

Forenklet etiketten

FDA regulerer at hvis proteinet, og seks andre næringsstoffer, ikke er i en matkilde eller det er bare en svært liten mengde til stede, kan en forenklet etikett anvendes. Hvis det er mindre enn 1 gram av et gitt næringsstoff, slik som proteiner, kan det bli angitt som null. På en forenklet etikett, bare mengden av næringsstoffer, kalorier og noen lagt mineraler trenger å bli oppført.

Mat for barn under fire

Den "Ernæring Fakta" etikett på noen matvarer ment for barn under fire vil ha to kolonner. Den første kolonnen vil inneholde navnet til næringsstoff, og den andre kolonnen må mengden av næringsstoff. Den nederste delen av boksen vil kun inneholde andelen daglige verdi for protein og lagt mineraler. Dette er forskjellig fra ernæringsmessige merker for voksen mat, som det voksne mat etiketten vil inneholde en andel av daglige verdi som en tredje kolonnen for alle de næringsstoffer og mineraler.