Digidexo.com

Hva er næringsinnholdet i Gatorade?

Hva er næringsinnholdet i Gatorade?


Gatorade er drikk som er solgt i mer enn 40 år. Markedsført mot idrettsutøvere som trenger fuktighet, er dette drikke spioneringen som et middel for å "rehydrere, fylle og fylle bensin." Før du gjør dette drikke valgfrihet når du trener, sjekk ut næringsinformasjon fra den opprinnelige frukt punch Gatorade.

Porsjoner Per Container

En standard 32 oz Gatorade flaske inneholder fire fulle porsjoner.

Kalorier

Kalorier er en måleenhet ment å måle den mengde energi som finnes i en porsjon mat. Gatorade har totalt 50 kalorier per porsjon og 200 kalorier per 32 oz flaske.

Fett og Protein

Gatorade er ikke en betydelig kilde til enten fett eller protein. Den ernæring etiketten fastslår at det ikke er 0 g av begge.

Natrium

Natrium er et mineral som er nødvendig for riktig funksjon av menneskekroppen. Det bidrar til å regulere blodtrykket og opprettholde pH-verdier. Natrium inntak skal forvaltes, fordi inntak av for mye kan føre til høyt blodtrykk og andre sykdommer. Hver servering av Gatorade inneholder totalt 110 mg natrium, som utgjør 5 prosent av anbefalt daglig servering. Drikker hele 32 oz flaske vil gi deg 440 mg eller 20 prosent.

Kalium

Kalium er et annet mineral som er avgjørende for en sunn kropp. Dette mineralet hjelpemidler i muskelvekst og nerve-funksjon, og da sammen med natrium kan bidra til å regulere væskebalansen i kroppen. Gatorade har totalt 30 mg kalium per porsjon eller 1 prosent av det anbefalte daglige verdi.

Karbohydrater

Karbohydrater er fordøyd til glukose og gir energi. Gatorade har 14 g karbohydrater per porsjon, som utgjør seks prosent av anbefalt daglig inntak.

Sukker

Sukker er en enkel form for karbohydrater som bør inntas med måte. Gatorade inneholder 14 g sukker per servering.