Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne tegn på Youth Drug Abuse

Hvordan gjenkjenne tegn på Youth Drug Abuse


Spotting rusmisbruk i ungdommen kan være en utfordring. Er ditt barns moodiness eller trass et tegn av å bruke narkotika eller del av å være en typisk tenåring? Voksne må være observant og ikke redd for å stille spørsmål. Endringer i atferd, utseende og vennskap kan være tegn på et narkotikaproblem.

Hvordan gjenkjenne tegn på Youth Drug Abuse

•  Se etter tegn på en cover-up. Er barnet ditt å skjule bevis for rus? Øyedråper kan brukes for å krympe sløve øyne, som er felles med marihuana bruk. Bruk av munnvann eller mints prøver å dekke lukten av alkohol på pusten. Rom eller body spray kan være et forsøk på å maskere lukten av røyk eller sniffestoffer.

Følg med på endringer i funksjonsnivå. Hvordan er skoleprestasjoner? Er karakterer sklir, eller er barnet hoppe klasser? Få tilbakemeldinger fra lærere. Vær oppmerksom på rapporter om utagering eller oppfører seg på en måte uvanlig for barnet ditt (sovner i løpet av dagen, mer energisk enn vanlig, mangler oppdrag frister).

Hold et øye med hvem barnet ditt er å tilbringe tid. Har den sosiale sirkelen nylig endret? Dette kan bety et skifte til å tilbringe tid med andre tenåringer som bruker narkotika eller alkohol. Er de kommunisere fritt eller gjør det på en hemmelighetsfull måte når du er i ditt nærvær?

Gi barnet en gang-over.Do du se noen endringer i generelle utseende? Valg av klær er viktig. Brennmerker kan skje mens røyke marihuana, og nål merker kan sees langs armer eller ben. Disse kan også være dekket av lange ermer eller bukser.

Sjekk medisinskapet. Reseptbelagte narkotikamisbruk er på vei oppover. Ifølge National Institute of Substance Abuse (NIDA), siste statistikken viser flere ungdommer i alderen 12-13 har prøvd psykotrope medisiner (foreskrevet for psykiske årsaker) enn marihuana. Medisiner som sentralstimulerende midler (som brukes for attention-deficit disorder) eller benzodiazapines (for å roe angst) er spesielt populære. Telle dine piller og sikre disse flaskene hvis du har noen bekymringer.

Tenk hvor godt barnet ditt er å administrere pengene. Er det flere forespørsler enn vanlig å låne av deg? Er noen penger mangler fra deg vesken eller lommeboken? Hold et øye med elementer av verdt i ditt hjem som kan selges for raske penger.

Se etter narkotikarelaterte elementer i ditt barns besittelse. Denne brukerutstyr kan provisorisk eller kjøpt og kan inkludere rør, Bongs, lightere eller tennvæske. Baggies eller flasker blir brukt til oppbevaring av stoffer som marihuana, sprekk eller kokainpulver, og reseptbelagte legemidler.

Hint

  • Ikke være redde for å konfrontere barnet ditt. Åpne en dialog er det første skrittet til å gjøre positive endringer.
  • Har barnet ditt vurdert av en profesjonell hvis du har mistanke om narkotikamisbruk. Nærme noen som er beruset på noen substans med forsiktighet.