Digidexo.com

Hvordan Slipp følelser av harme

Hvordan Slipp følelser av harme


Når du holder på harme fordi du er sjalu på noens suksess eller fordi du har blitt skadet i det siste, blir du en fange til din harme, og det legger unødvendig stress i livet ditt. Det påvirker også dine relasjoner fordi når du fokuserer primært på deg selv, vil dine kjære føles som om sine meninger eller bekymringer ikke saken, og disse relasjonene blir ensidig. La gå av harme vil ta tid, men med besluttsomhet og støtte fra andre, er det mulig.

Bruksanvisning

Finn roten av harme. Hvis du er sint på broren din fordi han fikk noen elementer fra deres avdøde foreldres vilje at du ønsket, spør deg selv om du er sint om hva din bror mottatt eller hvis du er opprørt fordi du tror at foreldrene dine alltid favorisert og godkjent av ham mens behandling du strengt som et barn.

Tilgi den personen som skadet deg. Hvis voksen datter fortalte sårende løgner om deg ut av trass fordi hun følte disiplin din var for tøffe for henne, forstår at det er datteren din som fortsatt er ergerlig av de verdiene som du prøvde å innpode i henne og erkjenner at mens du var en ufullkommen forelder, du bare ønsket hva som var best for henne. Hvis datteren din ikke ønsker å finne ut av ting, tilgi henne, og gå videre.

Oppsøke rådgivning fra en profesjonell. Snakk med rådgiveren om roten av harme og effekten det har på livet ditt, og også spørre hvordan du kan ta skritt mot å slippe sinne i livet ditt. Skriv ned noen forslag rådgiveren gir deg for å overvinne den harme, deretter løse for å sette dem ut i praksis hver dag.