Digidexo.com

Anfall forårsaket av Cell Phone Radiation

Anfall forårsaket av Cell Phone Radiation


Gjennom årene har mobiltelefoner vært knyttet til en rekke helseproblemer, inkludert anfall. Det er dokumentert både støtte og avslørte en kobling mellom mobiltelefon stråling og beslag.

Historie

Koblinger mellom mobiltelefon bruk og beslag ble mer tydelig i august 2006, når resultatene av en studie ble trykket i Annals of Neurology. Rapporten slo fast at mobiltelefoner økt kortikal aktivitet i hjernen, noe som kan muligens utløse et anfall.

Mer Expert Insight

I en studie gjort ved Royal Universitetet i Santiago de Compostela i Spania, konkluderte forskerne at mobilstråling kan ytterligere skade beslag utsatt dyr. De foreslo i en abstrakt av sine funn at forskning bør forfølges på muligheten for at samme stråling kan påvirke hjernens funksjon hos mennesker med diagnosen epilepsi.

Potensial for Beslag

Epilepsi Handling, det største medlemmet-ledede epilepsi organisasjon i Storbritannia, tar det motsatte tilnærmingen og konkluderer med at det ikke er noen solide bevis på at mobiltelefoner er en utløser anfall. Det basert denne informasjonen på en studie av Independent Expert Group på mobiltelefoner og helse (IEGMP).

Andre Misforståelse

I et ABC News rapport i mars 2009, fikk anfall ikke gjøre listen over "7 overraskende måter mobiltelefoner påvirke helsen din." I stedet artikkelen konsentrert seg om ting som "superbugs" som kan leve på mobiltelefoner og allergi til visse metaller som kan føre til en tilstand som kalles kontakteksem.

Forebygging / løsning

De med bekymringer om potensialet i mobiltelefoner for å forårsake anfall kan alltid begrense bruken av en mobiltelefon eller konsultere sine leger eller leger.