Digidexo.com

Homeopatiske Cure for Benign paroksysmal posisjonsvertigo

Homeopatiske Cure for Benign paroksysmal posisjonsvertigo


Benign paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV) oppstår når mikroskopiske kalkpartikler reise fra det indre øret til en av de øregangene, forårsaker fysisk ubalanse, og noen ganger kvalme. Mens tilstanden i seg selv er ikke dødelig, kan svimmelhet føre til fall og kan påvirke din evne til å utføre dine daglige funksjoner. Det finnes ulike alternativer du kan prøve å kurere BPPV, hvorav den ene er en homeopatisk alternativ.

Diagnostisering og homeopatisk behandling av BPPV

Det er mange alvorlige sykdommer, som for eksempel hjernesvulster og nevrologiske lidelser, som kan gjøre at du mister balansen. Det er viktig at du får en profesjonell diagnose før du begynner å ta noen medisiner for dine svimmelhet. Siden BPPV er en indre-øret tilstand, bør du se en lege med spesialitet i Øre. Når hun bekrefter du har BPPV, kan du begynne på en homeopatisk behandling plan.

Homeopati forutsetter at hver kroniske helseproblem har å gjøre med energi som er blokkert på det fysiske eller følelsesmessig nivå, eller begge deler. Homøopatiske leger mener også at følelsesmessig stress skaper denne blokkeringen. Derfor bør du begynne med å undersøke livet ditt og notering store endringer som skjedde rundt den tiden du begynte å oppleve svimmelhet.

Også innse at selv lykkelige situasjoner kan føre til stress. For eksempel, fødselen av en baby eller et bryllup er ofte glade begivenheter. De kan imidlertid skape følelsesmessig ustabilitet. Når du ser på livet ditt, bør du vurdere alt som har skjedd. I henhold til prinsippene i homeopati, mobil minne lagrer hva følelsene du hadde i forbindelse med at stressende hendelse. Disse følelsene fortsette å uttrykke seg som sykdom lenge etter at avtrekkeren har gått ut, til du løser dem. Benign paroksysmal posisjonsvertigo er et slikt uttrykk for en følelse du følte under en stressende øyeblikk.

En homøopatisk formel vil ikke behandle BPPV per se. Dens mål er ikke å gå etter kalsium partikler forårsaker kaos i kroppen din. I stedet for å homøopatisk formelen du tar vil jobbe lindre stressende følelser. Så, som et resultat, vil kalsium partikler bevege seg bort fra øregangen, stoppe vertigo.

Derfor er det avgjørende at du finne den riktige følelsen en traumatisk opplevelse utløste slik at du kan ta det opp med den rette blandingen. For eksempel, hvis du nylig ble en forelder, kan du være engstelig nå. Hvis du skilt, kan du bli deprimert. Conium er ofte anbefalt for vertigo forbundet med depresjon. På den annen side, kan du ta causticum hvis du er engstelig.

Ideelt sett skal du motta råd fra en helse-omsorg utøveren som vet homøopati. Men hvis du ikke har tilgang til noen med rett legitimasjon eller du ønsker å gi det et forsøk på egen hånd, finner du homøopatiske formler på ditt lokale helse-mat butikk. Det er ofte noen i staben som har grunnleggende kunnskap om de ulike formler eller et oppslagsverk du kan rådføre å finne den homøopatisk preparat for din tilstand.

Ikke mist motet hvis du ikke ser forbedringer med en gang. Homeopati kan være en langsom helbredelsesprosessen; det kan være tre til fem måneder før du blir symptomfri.