Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Body Fat forårsaket av stress

Hvordan bli kvitt Body Fat forårsaket av stress


Stress hjelper deg å møte utfordringene. Imidlertid øker kronisk stress kortisol utgivelsen, utløser en kjemisk reaksjon som skaper dype magefettet. Dette visceralt fett kan føre til insulinresistens, diabetes, hjerneslag, visse kreftformer, som brystkreft og andre sykdommer. Redusere stress-indusert kroppsfett krever endringer i livsstil.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt å miste visceralt fett. Selv om du ikke kan målrette flekker å miste kroppsfett, er den dype, magefett vanligvis den første til å gå. Miste denne usett kroppsfett er utfordrende fordi, på grunn av fysiologien av kortisol og økt aktivitet i den dype del av magen, akkumulerer fett raskere her. Og kortisol kan øke appetitten, spesielt for søt og fet mat. Men gjennom kosthold, mosjon og stressmestring, kan du gå ned i vekt, og denne farlige fettet.

Endre din diett. Kutte kalorier på en sunn måte. Unngå transfett - de øker magefettet. Spis mer grønnsaker og korn for å øke fiberinntaket, føler full og utløse serotonin produksjonen, en feel-good hormon som reduserer stress. Spis sunt fett og vurdere å ta fiskeolje for å regulere kortisol. Unngå vekttap kosttilskudd og redusere koffein - begge er mot sin hensikt, bemerker Shawn Talbott, Ph.D., forfatter av "Kortisol Connection."

trening for å forbrenne kalorier, men varierer anstrengende trening, som for eksempel kardio og vekter, med avslappende fysiske aktiviteter, som for eksempel massasje og stretching. En uthvilt kropp produserer mindre kortisol og trener bedre. Hvis du er opptatt av utseendet på den synlige magefett, inkluderer buk innstramming øvelser. Trene også bidrar til å redusere stress som forårsaker visceralt fett. I tillegg til aerobic og vekt motstand, trening på morsomme måter å redusere stress.

Finn måter å slappe av siden eliminere kronisk eller overveldende stresset reduserer kortisol, og dermed gjør det lettere å bli kvitt den visceralt fett. Tenk mind-body metoder som tai chi eller yoga - disse praksis krever bevisst pust og fokus, noe som bidra til å roe sinnet, mens de fysiske bevegelsene også redusere stress. Finn grunner til å le, til å bli sette pris på og å være positiv. Bruk kraften i sinnet til å redusere stress, for eksempel gjennom meditasjon. Vurdere hvordan man kan redusere eller lindre interne og ytre påkjenninger, som for eksempel frykt eller en jobbsituasjon. Dersom gjennom avslapping teknikker, problemløsning, hobbyer og andre stressreduksjon taktikk stress nivået er fortsatt høyt, søke rådgivning eller terapi for å hjelpe deg å få stresset ned til håndterbare nivåer.

Sove en god sju eller åtte timer hver natt, og mer om nødvendig. Søvnmangel, som flere studier rapportert i "Newsweek" (16 juni 2010) indikerer, er nært knyttet til fedme. Ikke får nok søvn skaper hormonelle endringer som gjør miste vekt vanskeligere. Søvnmangel fører også kortisolnivåer til å øke. Til å sove bedre om natten, får rikelig med mosjon og frisk luft i løpet av dagen, redusere koffein - selv i morgen - og utvikle en beroligende sengetid rutine. Besøk The National Sleep Foundation hjemmeside (se Ressurser) for tips og informasjon om søvnproblemer.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en ny øvelse regime.
  • Ikke stol på fettsuging - det etterlater visceralt fett i stedet og kunne selv utfylle den.