Digidexo.com

Hvordan Appeal en Vekttap Kirurgi Utelukkelse

Vekttap kirurgi er en livreddende prosedyre som gjør at mange overvektige mennesker til å leve et sunt liv. Magebånd operasjoner, slik som Lap-Band, der et bånd er plassert rundt åpningen av magen og oppblåst for å gi pasienten en følelse av metthet, er en av de mest vanlige typer av vekttap kirurgi. Gastrisk bypass kirurgi er en fremgangsmåte i hvilken magen er gjort mindre, og en stor del av tarmen blir forbigått ved å koble en del av tarmen direkte til magen. Mage stifting er et annet alternativ der størrelsen på magen er kirurgisk redusert. Mange forsikringsselskaper begrense pasienters tilgang til disse operasjonene med utelukkelser. Men det er pasientens rett til å anke denne utelukkelse.

Bruksanvisning

Hvordan Appeal en Vekttap Kirurgi Utelukkelse

Kontroller at vekttap kirurgi er faktisk ekskludert fra politikken. Noen ganger forsikringsselskaper vil ikke liste vekttap kirurgi på listen over dekket prosedyrer i et forsøk på å redusere antall krav om at de må betale. Andre ganger, vil forsikringsselskapet forsøke å benekte påstanden ved å si at sykelig fedme er en pre-eksisterende tilstand. Ring forsikringsselskapet for å se om dette er tilfelle.

Be legen om å skrive et brev av medisinsk nødvendighet. Dette vil være nødvendig i klagen til forsikringsselskapet. Vær sikker på at legen din har din vekt, hvor mange år du har vært overvektig og eventuelle medisinske tilstander som du lider som et resultat av din fedme i brevet. En pasient må være sykelig fedme, som er definert som å ha en BMI (kroppsmasseindeks) som er større enn 40. En pasients BMI bestemmes av et forhold mellom en pasients høyden av pasientens vekt. En pasient eller lege kan avgjøre BMI ved hjelp av en kalkulator (se Ressurser).

Lag en liste over alle de vekttap programmer som du har prøvd og feilet med i det siste. Samle all tilgjengelig informasjon fra kommersielle vekttap programmer som du har prøvd, som Weight Watchers medisinsk tilsyn vekttap programmer, for eksempel Medi-Fast Jenny Craig og, og.

Send brev av medisinsk nødvendighet, din liste over forsøk på vekttap og all dokumentasjon til forsikringsselskapet. Sørg for at pakken er sendt med leveringsbekreftelse for å verifisere at forsikringsselskapet mottar den.

Svar raskt på all korrespondanse fra forsikringsselskapet. Fortsett å appellere alle fornektelser. De fleste forsikringsselskaper vil nekte et krav forventer at du vil bytte forsikring bærere i løpet av de neste to årene. Standhaftighet lønner ofte av.