Digidexo.com

Hvordan til Store oksygenflasker

Hvordan til Store oksygenflasker


Oksygenflasker er nødvendig av legekontor og pasienter med ulike respiratoriske eller kardiovaskulære lidelser. Det er viktig å håndtere dine oksygenflasker riktig for å unngå å starte en brann. Selv om dine oksygenflasker ikke vil brenne på egenhånd, de er en brannfare når det blandes med en varmekilde og alle slags brannfarlig stoff. Hold deg selv og din familie eller ansatte trygge ved å vite hvordan du lagrer oksygenflasker.

Bruksanvisning

Lagre oksygenflasker i et kjølig sted, vekk fra en varmekilde. En varmekilde kan være en varmekilde, ovn, peis - eller til og med en stor, solrik vindu. Ikke oppbevar dem i en liten plass som inkluderer en varmeovn.

Hold sylindrene i en stabil og oppreist stilling. Oksygenflasker er tunge og kan forårsake skade hvis de faller på noen eller noe.

Kontroller at ingen røyker eller tenner en flamme av noe slag i nærheten av lagringsområde. Plasser en stor "no smoking" tegn i den generelle nærheten av oksygenflasker.

Oppbevar oksygenflasker i ventilerte områder. Små områder med svært begrenset luftstrøm kan være tilbøyelige til å fange på brann hvis noen oksygen vents ut av sylindrene.

Ikke oppbevar oksygenflasker i rom hvor noen kan bruke elektriske elementer som skaper varme, for eksempel elektriske tepper, barbermaskiner eller hårføner. Også, ikke lagre dem der olje, fett eller andre brennbare væsker kan smitte eller brukes på eller i nærheten av sylindrene.

Tips og advarsler

  • Gjør deg kjent med riktig sikkerhet og håndtering av dine oksygenflasker før du godtar dem inn i ditt hjem eller kontor. Snakk med din oksygen distributør om hvor de sikreste oppbevaringsplasser i hjemmet eller kontoret er.