Digidexo.com

Step-by-Step Instruksjoner for øret lys

Øret lys er strimler av musselin dyppet i bivoks og rullet inn kjegler. Talsmenn og produsenter hevder at å stikke en øre stearinlys inn i øregangen og belysning skaper et vakuum som trekker voks buildup og toksiner ut av øret. Ear candling tilbys i mange spa, men hvis du ønsker å spare penger, kan du kjøpe lysene på nettet eller i en helsekostbutikk og gjøre behandlingen hjemme. Fordi du stikker en tent gjenstand inn i øret, aldri forsøke å bruke øret lys alene. Har en venn hjelpe deg med fremgangsmåten.

Bruksanvisning

•  Har den som mottar øret candling behandling ligge på hans side. Plasser en pute under hodet for å holde hodet og nakken rett og hans ørehøyde. Børst håret bort fra øret hans og legge et håndkle over håret for å beskytte den fra flammen.

Trim den smale enden av lyset med en saks slik at den passer perfekt inne i mottakerens øre.

Snip en X i midten av papirplate med en skarp saks. Stokk den smale ende av øret lyset gjennom platen noen få inches. Platen vil fungere som et ansikt vakt og samle rusk fra toppen av lyset.

Hold fingeren over den smale enden av øret stearinlys og tenne den brede enden med en lighter eller fyrstikker. Tillate røken å akkumulere inne i lys i 10 sekunder.

Sett den smale enden av kjeglen forsiktig, men bestemt inn i øret og vri litt for å sikre en god forsegling.

6 Vent øret stearinlys til å brenne ned til ca 6 inches forbli. Fjern lyset fra øret og slukke den i et glass vann.

Har mottakeren tørk bort rest ut av øret hans med en ren, fuktig vaskeklut.

Tips og advarsler

  • Du ønsker kanskje å markere 6 tommers punkt på lyset med en magisk markør før du starter prosessen for å sikre at du ikke tillater at lyset brenner for langt ned.