Digidexo.com

Hvordan bruke johannesurt å behandle diaré

Hvordan bruke johannesurt å behandle diaré


Kjører på do hver noen minutter fordi du har diaré kan være utmattende. I tillegg kan ha slike hyppige, vannaktig avføring føre til dehydrering og utmattelse. Det er helhetlige måter å behandle tilstanden, herunder bruk av ekstrakter fra johannesurt.

Bruksanvisning

Treat magebesvær med johannesurt

Årsaken for magen opprørt. Diaré kan være en reaksjon på mange forskjellige ting, blant annet virusinfeksjoner, bakterielle infeksjoner, matforgiftning, medisiner og til og med stress. Å vite årsaken kan hjelpe deg å finne den mest passende løpet av behandlingen.

Se en lege hvis du lider av kronisk diaré, da dette er noen ganger et symptom på et større sykdom. På din avtale, kan du diskutere dine muligheter for alternative-medisinske behandlinger, inkludert bruk av johannesurt.

Vent noen timer etter at magen opprørt har begynt før administrering av noen behandling. Diaré er kroppens naturlige måte å rense seg av eventuelle giftstoffer som kan være til stede. Men, bør du begynne å behandle symptomer på dehydrering så snart som mulig.

Brygge en te ved hjelp av 2 ss. av tørket johannesurt eller teposer laget av urten. Begge kan kjøpes på helsekostbutikker. Når du kjøper prepackaged preparater av johannesurt, sjekk etiketten for å sørge for at det er standardisert, slik at hver dose inneholder tre prosent av den aktive ingrediensen, hypericin.

Nipp te å dra nytte av de sammentrekkende og antimikrobielle egenskaper av johannesurt. Urten har også en sederende effekt, noe som kan roe muskelkramper i tykktarmen.

Unn diaré med den interne forbruket av 5 til 10 dråper av en johannesurt eddik skjær. Eddik i seg selv er et utmerket middel mot diaré, og kombinere de to kan lette magen litt raskere.

Kjøp og bruke en olje ekstrakt av johannesurt hvis magen ikke kan tolerere surheten i eddik. Den oljeekstrakt skal brukes på samme måte som en tinktur eddik.

Lag en Johannesurt Eddik tinktur

8. Bruk eddik til å lage en alkoholfri skjær. Concoction kan også brukes som en beroligende salat dressing eller for å behandle mage problemer.

Bratt 2 oz. av tørket johannesurt i en halvliter av eddik.

La de concoction stå i ca en uke, riste det av og til for å hjelpe den til å blande jevnt.

Sil væsken. Kast ut vegetasjonen og plasser væske i en flaske med en dropper lokk.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk johannesurt dersom du tar medisiner mot hjerteproblemer, kramper eller depresjon. Urten kan samhandle dårlig med disse medikamentene.
  • Bruk alltid en sikkerhetskopi form for prevensjon mens du tar Johannesurt. Det finnes bevis på at urten kan nøytralisere effekten av p-piller.