Digidexo.com

Hvordan å behandle & Control hodelus

Hvordan å behandle & Control hodelus


Hodelus spres fra person til person gjennom direkte kontakt, dele personlige eiendeler og forurenset møbler. Lus er små, vingeløse parasitter som lever av blod i hodebunnen. De legger sine egg, kalt nits, langs håret. Heldigvis, behandling kits er tilgjengelig over disk på de fleste apotek. Pakkene inkluderer en sjampo for å drepe de voksne og en kam for å fjerne nits manuelt. Hvis lus vedvarer etter behandling, spør legen din om andre alternativer.

Bruksanvisning

•  Rengjør håret med lusebehandling shampoo. Følg instruksjonene for bruk. Sjampoen vil drepe den voksne lus.

Vri ut overflødig vann, men la håret vått.

Plasser plastposen i bollen og fold toppen over kanten av bollen. Posen skal fange nits og lus som faller fra hodet mens gre.

Velg en 1-tommers del av håret fra fronten av hodet ditt. Sett kammen inn i håret rett ved siden av hodebunnen. Tegn kammen sakte langs håret, fra rot til tupp, deretter undersøke håret for å finne ut om det er noen gjenværende nits. Nits ser ut som små, grå perler. Hvis det er nødvendig, gre igjen for å fjerne eventuelle vedvarende nits.

Tørk av kam tenner å fjerne nits. Kast umiddelbart.

Comb gjennom hele hodet av hår, 1-tommers stykke av 1-tommers stykke. Gre grundig og sakte for å fjerne hver eneste nit. Hvis disse eggene får ligge, vil de klekkes, og føre til en gjentakelse av lus.

Kast duken pose og alle vev. Sug bollen og kam i kokende vann før du bruker den igjen.

Vask klær, sengetøy og eventuelle berørte møbler for å hindre spredning av lus.

Sjekk familiemedlemmer og venner til å avgjøre om lus har spredd seg. Unn umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Spritz dine møbler med avlusing spray for å kontrollere spredningen av hodelus. Spray kan kjøpes fra avdeling og hjem reparasjon butikker.
  • Ikke bruk lus sjampo på barn under 3 år.