Digidexo.com

Tips for en WP-65W Waterpik

Tips for en WP-65W Waterpik


Waterpik tilbyr seks forskjellige tips for sine vann Flosser maskiner. Imidlertid er WP-65W bare kompatibel med tre av dem. Når du kjøper Waterpik WP-65W, kommer vannet flosser prepackaged med en klassisk jet spissen, en Pik Pocket tips og en tunge renere. Du kan kjøpe flere tips for familien eller utskifting tips separat.

Komme i gang

Den Waterpik Water Flosser konsollen har hull på sin base for lagring tips i oppreist stilling. En spiss består av en hals, en farget ring og en innrykket ende. Slik sett spissen i håndtaket, drar skruen på baksiden av håndtaket mot slangen. Trykker spissen inn i hullet i enden av håndtaket inntil ringen er i flukt med toppen. Slipp knotten. Enten slå vannet flosser på og trykker på pauseknappen eller forlate Waterpik av før du setter spissen inn i munnen din. Hvis dette er første gang du bruker en Waterpik, start med trykket på lav. Når du har blitt akklimatisert til Waterpik, justere trykket til hvor du føler deg komfortabel.

Classic Jet Tip

Den klassiske jet spissen produserer en tynn strøm av vann som brukes til tanntråd mellom tennene og fjerner plakk på tannkjøttet. Sett tuppen inn i munnen din og slå på vannstrømmen. Len deg over vasken og åpne munnen akkurat nok til å la vannet renne ut uten sprøyting vann. Start på baksiden av munnen og jobbe mot fronten. Plasser tuppen i en 90-graders vinkel mot tannkjøttet og jobbe seg fremover. Strikk til du har flossed de øvre, nedre, foran og bak tannkjøtt linjer. Hvis du begynner å føle seg overveldet av mengden vann i munnen, ta en pause i Waterpik og spytte før du fortsetter. Erstatt dette tipset hvert halvår.

Pik Pocket Tip

Waterpik designet dette tipset for levering av vann eller anti-bakterielle løsninger i periodontale lommer forårsaket av kroner eller infeksjoner. Dette tipset er ikke ment for generell bruk. Ikke bruk dette tipset uten tilsyn av en tannlege. Hold tuppen i en 45-graders vinkel mot tannkjøttet. Sett det forsiktig under tannkjøttet og inn i periodontal lomme. Snu Waterpik til sitt laveste innstilling. Ikke øk trykket da det kan føre til blødninger og vil forkorte livet til spissen og håndtere. Arbeid langsomt langs tannkjøttet, huske å holde spissen under tannkjøttet og ikke sprøyting bare tannemaljen. Erstatt dette tipset hver tredje måned.

Tongue Cleaner

Waterpik designet dette tipset for å bidra til å eliminere dårlig ånde. Len deg over vasken. Stikke tungen ut og plassere tuppen på baksiden midten av tungen. Snu Waterpik på og begynne å trekke spissen sakte mot fronten av tungen. Pause vanntrykk. Gjenta for hver side av tungen. Erstatt dette tipset hvert halvår.

Etter bruk

Husk å tømme vann flosser reservoar før lagring. Hvis du bruker en munnvann eller antibakteriell løsning for å rengjøre tennene, kjøre en full reservoar av vann gjennom håndtaket og tips før lagring. Dette vil øke levetiden på maskinen og hindre klebrige rester inne i tuppen og slange. Fjern spissen ved å trykke ned knappen og trekke fri for håndtaket spissen. Lagre tipsene i hullene på maskinen.