Digidexo.com

Hvordan rense nesenNeseskylling er en effektiv metode for å lindre tett nese. Ifølge Melissa Pynnonen, MD, er nasal vanning en av de beste måter å lindre nasal irritasjon. Rensing nesen innebærer å skylle nesegangene med en løsning, slik som saltvann. Enten en klemme flaske eller enhet som en neti-potten fungerer godt. Hvis du har allergi, bihulebetennelse eller annen irritasjon, kan rense nesen lindre disse problemene.

Bruksanvisning

•  Bland sammen en kvart ts. av kosher salt, en firedel ts. av natron og åtte oz. varmt vann i en åtte oz. klem flaske. Plasser en finger over åpningen av klemme flaske og rist den kraftig.

Squirt halvparten av løsningen i ett nesebor og resten av den i det andre neseboret. Som det kunne komme ut av munnen, i nærheten av munnen og halsen ved å gjøre en hard "K" lyd.

Hell de samme ingrediensene i en neti-potten i stedet. Dette er et annet alternativ å bruke til å rense nesen. En neti-potten er et utpekt beholder laget for å rense nesehulen. Bøy hodet over en vask og sette tuten i neseboret og hell det i. Gjenta det samme på det andre neseboret.

Tips og advarsler

  • Denne blandingen er trygt å bruke på barn også, i mindre mengder.