Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler mot soppinfeksjoner

Det er faktisk mange forskjellige typer av fungal infeksjoner som må behandles, som for eksempel gjær infeksjoner og fotsopp, og det finnes også mange måter å behandle slike infeksjoner. Det finnes reseptbelagte midler som kan oppnås gjennom en lege, eller er det naturlig rettsmidler, som kan brukes av hvem som helst. Her er noen naturlig rette ideer for soppinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type naturpreparater for soppinfeksjon du ønsker å bruke. To svært nyttige forslag til naturlig rettsmidler som vil bli forklart omfatter ernæring og vitamintilskudd og bruker noen typer aktuelle behandlinger på soppinfeksjon selv.

For å styrke immunforsvaret, bør du vurdere å ta vitamin og ernæringstilskudd. For eksempel ved å ta vitamin A, C og E på regelmessig basis gjennom hele varigheten av soppinfeksjon eller når som helst vil øke effekten av immunsystemet, samt hjelpe helsen og utseendet på huden din. Et par andre kosttilskudd som man bør vurdere å ta er hvitløk kosttilskudd, myrhh, svart valnøtt og olje av oregano. Alle disse urte kosttilskudd bør brukes daglig for å hjelpe bekjempe soppinfeksjon.

Det er også aktuelle behandlinger som man kan bruke til å bekjempe en soppinfeksjon. Hvis en aktuell behandling er ønskelig, er det nok av aktuelle kremer og blandinger som man kan gjøre på sin egen for å bli kvitt infeksjonen. For eksempel er det myse behandlinger, aloe vera, tea tree olje og hvitløk behandlinger også.

Hvis du vil bruke en Whey aktuell behandling: suge en bomullsklut i en flytende Whey blandingen og bruke den til det infiserte området. Denne behandlingen kan brukes når som helst på dagen, og kan også brukes mens du sover.

Hvis du vil bruke en aloe vera behandling: nøye gni aloe vera på den infiserte sopp området. Ikke bare gjør aloe vera bidrar til å kjøle ned huden, men det har også utmerkede anti-parasittiske egenskaper som bør brukes til å bekjempe infeksjonen.

Hvis du vil bruke en tea tree olje behandling: tilsett ca 5 til 10 dråper tea tree olje til en liten kopp med vann. Dypp en slags bomull, absorberende materiale inn i blandingen og gjelder for soppinfeksjon.

Hvis du vil bruke en hvitløk behandling: gni rå hvitløk på det infiserte området vil bidra til det infiserte området sterkt, spesielt hvis det er en soppinfeksjon. Rå hvitløk har anti-sopp egenskaper og vil hjelpe fart på utvinningen fra soppinfeksjon.