Digidexo.com

Alternativ Ovarian Cancer Treatment

Kreft i eggstokkene starter med celle unormalt, noe som fører til vekst av en svulst. Symptomer på eggstokkreft kan omfatte smerter i mage, bekken og / eller nedre del av ryggen, en økt trang til å urinere, uforklarlig gass og kronisk fordøyelsesbesvær. Ifølge Mayo Clinic, kvinner som er diagnostisert i de tidlige stadier av eggstokkreft har en 94-prosent overlevelse over fem år. Alternative og komplementære behandlinger kan gi symptomlindring og øke effektiviteten av kreft-bekjempelse narkotika.

Linfrøolje

Tilhengere av linfrøolje tror dette stoffet har evnen til å øke immunsystem funksjon og bekjempe kreft. Linfrø er tilgjengelig i tre former: olje (tilgjengelig på helsekostbutikker), korn og frø.

Ifølge American Cancer Society (ACS), kan linfrøolje redusere stickiness av kreftceller og dermed hindre kreft i eggstokkene fra å spre seg. Linfrøolje kan også øke effektiviteten av tamoxifen, et medikament til behandling av kreft.

Lakrisrot

Lakris er en plante som vokser i regioner i Asia, Middelhavet og Europa. Kinesiske herbalists har brukt lakris rot i århundrer for å behandle medisinske problemer. Ifølge National Cancer Institute, er lakris-rot ekstrakt en slags antioksidant med anti-inflammatorisk fordeler og --- men fortsatt uprøvd --- kan føre til kreftceller til å dø.

Protein

Høy-protein matvarer fremme reparasjon av kroppsvev, ifølge Mayo Clinic. Egg, magert kjøtt, ferskvannsfisk, yoghurt og bønner er rike på protein og til nytte for de fleste dietter, men spesielt til ernæring av en kreftpasient.

Det er vanlig at de som gjennomgår kjemoterapi eller strålebehandling for å lide tap av appetitt, så prøv å spise hyppige små måltider for å supplere ernæring og oppmuntre vev healing.

Omega-3 fettsyrer

Forbruker omega-3 fettsyrer kan forebygge kreft vekst og spredning, ifølge ACS. Disse mineralene kan også avverge hjertesykdom og hindre farlige blodpropper.

Omega-3 fettsyrer finnes i ferskvann frisk, som makrell og laks, og er tilgjengelig i supplement form.