Digidexo.com

Hvordan få Body Lice Ut av klærne

Body lus er lik hodet lus og kjønnshår lus i at alle tre krever en menneskelig vert for deres blod måltider. Men etter fôring, kroppen lice retrett til klærne i stedet for å klamre seg til håret på kroppen din (selv om du kan finne noen kropp lus på din person så vel). The Mayo Clinic sier at kroppen lus finnes vanligvis i sømmene av klær, der de legger eggene sine. Men de kan også leve borte fra mennesker for så lenge som 30 dager, bosatt i sengetøy.

Body lus foretrekker å hjemsøke dem som bor i overfylte, uhygieniske forhold eller som ikke vaske eller endre sine klær ofte. Du kan få dem kroppen lus også, hvis du kommer i kontakt med en infisert person eller deres klær eller sengetøy. Legen din kan anbefale en over-the-counter lotion eller sjampo, for eksempel Nix eller kvitt, for å drepe lus på kroppen din. Den beste måten å unngå reinfestation er å få kroppen lus ut av klær og andre personlige eiendeler.

Bruksanvisning

Body Lice Basics

En maskin-vaske klær og sengetøy i varmt såpevann som er minst 130 grader Fahrenheit, råder Centers for Disease Control. Maskin-dry på høy varme.

•  Butikk noe som ikke kan renses i en forseglet plastpose eller beholder i minst to uker.

Alternativt gjelder malathion pulver eller permetrin spray til klær. Den amerikanske Osteophathic College of Dermatology sier disse kan brukes til å behandle klær eller hindre den fra å bli reinfested med kroppen lus.

Ta regelmessige bad, og sette på rene klær minst en gang tid i uken for å unngå reinfestation. Klær må vaskes og tørkes minst en gang i uken i tillegg.

Tips og advarsler

  • Deponering av infiserte klær og sengetøy er et annet alternativ.
  • The Mayo Clinic råder også støvsuging tepper og møbler grundig.