Digidexo.com

Heavy Discharge Før overgangsalder

Utflod er fluid som slipper ut fra vagina, cervix, eller livmor. Alle kvinner har utflod, og det varierer i utseende fra kvinne til kvinne. Flere ting kan forårsake utflod å bli tungt rett før overgangsalderen.

Time Frame

Kvinner vanligvis starter perimenopause mellom 45 og 55. perimenopause oppstår 07:58 år før overgangsalderen begynner.

Hormonelle endringer

I perimenopause, østrogennivået begynner å svinge vilt. Det svingninger fører til en hormonell ubalanse som igjen fører til at vaginal endringer. Endringer som finner sted i skjeden påvirke konsistensen og mengde utflod.

Utslipps Endringer

Utflod under menstruasjon endringer i konsistens i henhold til hormonelle endringer i syklusen. I løpet av årene som nærmer seg overgangsalderen, kan dette utslippet blir lettere eller tyngre og kan være tykkere eller tynnere enn vanlig.

Infeksjoner

Hvis du avtale en vaginal infeksjon i løpet av årene frem til overgangsalderen kan du merke en endring i utflod. Dette utslippet kan vises tykkere eller tynnere enn vanlig, har en uvanlig lukt, og du kan også ha vaginal betennelse eller kløe.

Spesielle hensyn

Når som helst under eller pre-menopause, bør utslippet ikke lukter, kløe, eller være ledsaget av blødning utenom den vanlige menstruasjonsblødninger.