Digidexo.com

Naturlige urter for Major Depression

Mange legemidler foreskrevet til store depresjon lider har ubehagelige bivirkninger. Av denne grunn, mange lider slå til naturlige urter for å bidra til å regulere humøret og lindre sine symptomer. Hvis du ønsker å behandle depresjon naturlig, ta kontakt med din nåværende lege samt et alternativ medisin utøveren å finne ut om disse urtene kan fungere for deg. Ikke stopp din nåværende medisiner mot råd fra din lege.

Ginseng

Naturlig medisin utøvere ofte fore ginseng for store depresjon lider fordi det bidrar til å regulere kroppens reaksjon på stress ved å balansere nivåene av serotonin, dopamin, noradrenalin og adrenalin i hjernen. Det gir også kroppen energi, noe som bidrar til å bekjempe tretthet og slapphet som ofte bivirkninger av alvorlig depresjon.

Valerian Root

Søvnløshet og angst ofte følger alvorlig depresjon. Da tas daglig, Valerian rot ikke bare bekjemper depresjon, den behandler også søvnløshet og reduserer stressrelatert angst. Noen mennesker, derimot, opplever en negativ reaksjon på Valerian rot, som deretter fører til angst. Videre kan ta Valeriana rot i en for stor dose eller for lang tid (mer enn noen få uker) være farlig. Sørg for å ta kontakt med naturmedisin utøveren før du tar Valerian rot.

Damiana (Turnera diffusa)

Siden mange antidepressiva foreskrevet til store depresjon lider senke sine sex stasjoner, homøopatiske leger ofte foreskrive daglige doser av damiana å øke seksuell funksjon samt å bidra til å regulere humøret til store depresjon lider. Mens denne urten er mindre kjent i USA, blir det ofte brukt i Tyskland og Nederland for å øke libido samt lindre depresjon og redusere angst.

Johannesurt (Hypericum perforatum)

Mer enn 20 kontrollerte kliniske studier har vist at Johannesurt kan bidra til å lindre symptomene på depresjon. Disse studiene inkluderer en 2008 studie av Center for Complementary Medicine som fant at johannesurt var like effektive i behandling av mild til moderat depresjon som selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI).

Johannesurt, men kan påvirke mange av medisiner foreskrevet til store depresjon lider. Videre, hvis du har tenkt å bytte ut medisiner med johannesurt (etter avtale legen din), være oppmerksom på at urten kan ta opptil to måneder å bli effektive.