Digidexo.com

Degenerative Livmorhals Disc Disease

Degenerativ cervical plate sykdom er en tilstand og ikke en sykdom. Mens det er liten trøst til personer som lider av smerte og svekkelse av degenerative plate sykdom, forbedrer tilstanden over tid. Smertebehandling, riktig kroppen mekanikk, fysioterapi og egnede egenomsorg tiltak gjør mestring under utvinningen fra degenerative cervical plate sykdom håndterlig.

Funksjon

Den lumbale skive virker som en støtdemper mellom ryggvirvlene av ryggraden. Den har en serie av hardt, båndet lignende strukturer kalt ringrommet fibrose. En gelélignende substans, kjent som nucleus pulposus, er funnet innenfor ringen av ringrommet fibrose. Nervene i korsryggen komme inn i ytterste laget av sunn ringrommet fibrose eller livmorhals plater.

Årsak

I degenerative cervical plate sykdom, eroderer platen slik at nervene å bli utsatt til kjernen pulposes. Kjernen pulposes inneholder proteiner som senere inflame nerver, noe som resulterer i smerter. Den degenerasjon platen også fører til ustabilitet av ryggraden, referert til som mikro-bevegelse. Tilbake spasmer oppstå som kroppen forsøker å stabilisere ryggraden og beskytte den mot mikro-bevegelse.

Symptomer

Som cervical plater utarte og nervene er utsatt til kjernen pulposes, vil den resulterende lavere ryggsmerter utstråle til hoftene og ned på baksiden av beina til toppen av knærne. Smerten er vanligvis verre etter en økning i alle typer fysisk aktivitet. Enhver vridning, bøying, vil tunge løft og uriktig kroppen mekanikk resultere i smerter blusser opp for en midlertidig periode.

Tid

Personer mellom 30 og 45 er diagnostisert med degenerative cervical plate sykdom mer enn noen annen aldersgruppe og komme seg før midten alder. Smerten vanligvis ikke forverres og oppstår ved intermitterende perioder. Over tid, reduserer ryggsmerter som de inflammatoriske proteiner i kjernen pulposes dø av og nerver i ryggen er ikke lenger irritert. Den ringformede fibrose eller plater, vil stivne og musklene vil ikke lenger spasme i et forsøk på å stabilisere lumbalregionen.

Betraktninger

Sitter eller står stille i lengre perioder av gangen, forverrer ryggsmerter forårsaket av degenerative cervical plate sykdom. Legge seg ned med hyppige posisjonsendringer gir vanligvis den mest lettelse. Personer som er overvektige nytte av Shedding pounds, noe som resulterer i mindre belastning på ryggraden. Fysioterapi, smertestillende medikamenter og akupunktur er effektivt for personer med ubehag hindrer dem fra å delta i sine daglige gjøremål. Akuttmedisinsk behandling må søkes om et tap av blære og tarm kontroll skjer, og nummenhet eller svakhet oppstår i bena.