Digidexo.com

Naturopathic behandling for migrene

Migrene er alvorlig hodepine. De er ofte ødeleggende og tilbakevendende. Symptomer inkluderer slurring og tap av tale, forvrengt syn som kan inkludere "stjerneskudd" eller kaleidoskop fargemønstre, kvalme og følsomhet i nakke og hodebunn. Siden østrogen spiller en rolle i blodåren endringer som oppstår under et angrep, kvinner er mer utsatt enn menn. Naturlig rettsmidler kan utfylle standard behandlinger samt hverandre. Med unntak av Cayenne, som er tatt ved starten av en episode, bør urter oppført tas med jevne mellomrom for å hindre migrene.

Fordelaktig Urter

Cayenne pulver gjør endringer i nervefibre som stopper dem fra å overføre migrene smerte. Ta ved starten av migrene ved å blande med en stivelsesholdige matvarer.

Donq quai forhindrer migrene, spesielt de knyttet til PMS. Ta 500-1,000mg daglig.

Feverfew stopper angrep ved å hemme frigjøring av serotonin. Ta 25 mg daglig, og øker til 100 mg daglig etter to uker.

Gingko øker cerebral sirkulasjon. Ta ekstrakt som anvist på etiketten.

Quercetin hindrer migreneanfall. Ta 125mg til 250 mg tre ganger daglig mellom måltidene.

Tilden blomst flytende ekstrakt forebygger og behandler migrene knyttet til høyt blodtrykk. Ta 1 ts. tre ganger om dagen.

Kinesisk medisin formler

Radix Plus Drage Bone and Oyster Shell avkok brukes ofte i Japan for å behandle migrene. Fire Stoff Avkok lindrer migrene forbundet med svimmelhet, tåkesyn og muskelspenninger. Gastrodia og Uncaria avkok er spesielt nyttig for å forebygge migrene som forårsaker alvorlige synsforstyrrelser. Major Radix avkok lindrer migrene som er ledsaget av feber og frysninger og kvalme.

Forsiktig om urte behandlinger

Ikke bruk Feverfew hvis du er gravid eller hvis du utvikler en allergisk reaksjon. Hvis du tar Neoral, Sandimunne eller Procardia, unngå quercetin. Ikke ta kinesisk formler som inneholder bupleurum hvis du har feber.

Diet

Ikke spis mat som inneholder aminosyren Acide tyramin. Dette inkluderer ansjos, øl, hard ost, sjokolade, corned biff, tørket kjøtt, fava bønner, gjærede bønner som miso og soyasaus, lima bønner, syltet sild, rødvin, sardiner, surkål og gjær. En enkel servering av de ovennevnte matvarer vil mest sannsynlig ikke provosere en migrene, men konsekvent og overdrevent forbruk kan øke hyppigheten av et angrep.

Noen gunstig mat er mandler, kirsebær, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk og fersk ananas. Ikke overstadig på søtsaker og stivelse. Den midlertidige sugar rush følges av hypoglykemi eller lavt blodsukker. Dette er en velkjent trigger for denne tilstanden. Unngå kaffe og andre typer av koffein. Når du er fri for koffein, kan kaffe være en effektiv behandling for migrene. I begynnelsen av et angrep, drikke en eller to kopper og mover til en mørk, stille rom å hvile.

Foreslåtte Supplements

Ta fiskeoljer som inneholder DHA og EPA. En effektiv dosering er 1000 mg per 10 pounds av kroppsvekt. Det påvirker produksjonen av prostaglandiner, som kan forverre migrene symptomer.

Ta 800-1,000mg av en kalsium og magnesium supplement. En europeisk studie publisert i 1998 utgaven av Neurology fant at 400mg av riboflavin (vitamin B2) en dag i tre måneder redusert hyppigheten av migrene med halvparten i to tredjedeler av de som deltok. Imidlertid bør du rådføre deg med lege før du starter denne typen behandling, og det tar ca en måned å være effektive.