Digidexo.com

Naturlig rette for Mold Allergi

Allergi mot mugg påvirker menn, kvinner og barn. De vanligste symptomene på en mold allergi omfatter tett nese, overbelastede kister og nesegangene, rennende øyne og kløe. Allergi medisiner i form av piller eller skudd bidrar til å kontrollere allergier, men det finnes flere naturlige strategier for å håndtere mold allergi og med symptomer de forårsaker.

Urter og kosttilskudd

Fersk oregano, hvitløk og oliven blad ekstrakt er alle soppmidler. De bekjempe mugg i kroppen din før det enda har en sjanse til å forårsake symptomer. Ingefær er en anti-inflammatorisk, så det vil fungere på symptomer som lunger og stappet opp passasjer. Echinacea er en urt som styrker immunforsvaret, så det vil hjelpe kroppen din avverge muggsopp som kan forårsake allergi i første omgang.

Foods å spise og unngå

Spis rikelig med yoghurt, som inneholder levende kultur. Disse levende kulturer lever av gjær i kroppen din som formen ellers ville mate på. Spis mat som er høy i vitamin C, som tomater og appelsiner. Vitamin C bidrar til å styrke cellene generelt og vil hjelpe kroppen din bekjempe mold. Vitamin C vil også bidra til å lindre symptomene.

Sukker og hvete er begge ingredienser som former fest på. Spis mindre av disse slik at formen vil finne din kropp en uegnet miljø.

Decongestants

Bruk naturlige decongestants i stedet for syntetiske som brukes i allergi mekling. Eucalyptus er en naturlig decongestant. Gni den under nesen og på brystet. Sett noen dråper på bunnen av nesen din før du skal sove om natten. Eucalyptus er naturlig beroligende og bidrar til å lindre symptomene dine.