Digidexo.com

Progesteron Cream Vs. Stikkpiller

Progesteron Cream Vs.  Stikkpiller


En steroid hormon som kalles progesteron produseres i eggstokkene i lutealfasen av menstruasjonssyklusen. Binyrene produserer også små mengder av progesteron.

Bruk

Progesteron krem ​​er anbefalt av leger flere grunner. Dr. John Lee er en forkjemper for bruk av kremen for lettelser PMS symptomer, osteoporose og balansere hormoner. Progesteron suppositorier blir brukt i behandling av infertilitet og for å hindre abort.

Søknad

Progesteron krem ​​brukes lokalt på område av tynn hud. For å unngå oversaturation, bør brukerne variere applikasjonsstedet. Progesteron stikkpiller er satt vaginalt.

Frekvens

Kremen påføres daglig før like før mensen i premenopausale kvinner og 25 dager i hver måned, mens stikkpille er tatt to ganger daglig i 4 til 5 dager før eggløsning til hjelp i unnfangelsen. Det er fortsatt opp til 16 uker av svangerskapet for å forebygge abort som foreskrevet av en lege.

Dosering

Kremen tilbys over disk og på resept. Bruker ville følge anbefalte dosering eller reseptbelagte instruksjoner. Stikkpillene er foreskrevet av en lege i en unik dosering.

Side Effects

Selv om kvinner har klaget over vaginal drenering og irritasjon ved bruk av stikkpiller, er det nesten umulig å overdose når du bruker krem.