Digidexo.com

Hvor effektiv er Enzara?

Hvor effektiv er Enzara?


Når den normale balansen av sunne bakterier i skjeden er erstattet av en overflod av andre bakterier, kan kløe, ubehag, utslipp og lukt oppstår, noe som resulterer i en vaginal infeksjon. Bakterier vaginose (BV) er en vanlig vaginal infeksjon blant kvinner. Selv BV kan klare seg på egen hånd, er behandling anbefalt, som bakterier kan somle blottet for symptomer. BV er forårsaket av en vaginal pH-ubalanse som følge av skylling, innesluttet fuktighet og nye eller flere seksuelle partnere. Ifølge Medicine Net, er det seksuelt overførbare, selv om kvinner som ikke er seksuelt aktiv kan fortsatt lider av BV. Enzara, også kjent som Destinol, er en av mange aktuelle behandlinger for BV. Vurderinger har vært bekreftende når det gjelder bruk av Enzara, men vitenskapelig støtte har ennå ikke blitt gitt for å rettferdiggjøre slike krav.

Effektive ingredienser

Enzara (Destinol) ingredienser inkluderer natum muriaticum 6x, carbolicum acidum 6x, korianderfrø, dikalsiumfosfat, laktose USP, persille urt og salvie blad. Disse ingrediensene anses å være effektive for å drepe av "dårlige bakterier." De naturlige urter inkludert gjenopprette pH-balansen for å imøtekomme sunne bakterier. Ifølge Cure Noen er Destinol anbefalte tre ganger daglig før sengetid. Kvinner som tar Destinol bør forbli hydrert under behandling.

Hevdet Fordeler

Ifølge Enzara.com: "Hva & rsquo; s unike om Enzara er den dessverre ikke rsquo; t maskere lukten som en vanlig deodorant gjør, men eliminerer lukt fra roten, en gang for alle ... De naturlige ingredienser ... eliminere. kløe, hevelse og at fishy vaginal lukt. " Selv om det ikke har være godkjent av Food and Drug Administration, hevder Enzara en nesten 95 prosent suksessrate.

Sikkerhet

Ifølge Cure Noen:.. "Destinol er et naturlig kosttilskudd som inneholder ingen tilsetningsstoffer, fyllstoffer eller smøremidler Det er ingen kjente negative bivirkninger Selvfølgelig, som med alle kosttilskudd, kvinner med spesielle medisinske tilstander oppfordres til å rådføre seg med lege før bruke. Gravide bør alltid rådføre seg med lege før du bruker Destinol. ... Vi anbefaler at du konsulterer en lege hvis du har spørsmål om interaksjon. " Destinol og Enzara garanterer ikke noen effekter eller noneffects av sine produkter.

Forebygging av BV

Ifølge Centers for Disease Control, forskerne har ennå å få total forståelse av bakterier vaginose, og derfor gir liten eller ingen reell løsning. "Det er kjent at BV er forbundet med å ha en ny sex partner eller å ha flere sex-partnere," sier CDC. Derfor er avholdenhet, begrenset seksualpartnere og unngåelse av skylling anbefales som metoder for forebygging av CDC.

Enzara Kostnad og kjøp

Som i 2010, den gjennomsnittlige kostnaden for Enzara varierer fra ca $ 35 til $ 55 og er lett kjøpes på nett. Kvinner som har hatt tidligere diagnoser av BV er vanligvis mer oppmerksom på BV symptomer. For kvinner som er usikre på sine symptomer, anbefales en gynekologisk undersøkelse. Konsultasjon av lege anbefales også for kvinner vurderer Enzara for første gang. For ytterligere informasjon om bakterier vaginose og Enzara, besøk CDC nettsted og Enzara.com.