Digidexo.com

Hvordan å rette Siklende Fra Cerebral Parese

Mange barn og voksne som har Cerebral Parese har problemer med å svelge spytt, noe som kan føre til overdreven sikling. Dette er fordi de kan være ute av stand til å kontrollere visse muskler, eller fordi de ikke anerkjenner at siklende anses dårlig sosial atferd. Avhengig av alvorlighetsgraden av deres tilstand, noen mennesker er i stand til å lære å kontrollere siklende gjennom medisinering, kirurgi eller biofeedback øvelser.

Bruksanvisning

Hvordan å rette Siklende fra Cerebal Parese

Rett dette problemet tidlig. Fordi sikling kan begynne i barndommen, er det best å prøve å korrigere adferd så tidlig som mulig. Hvis barnet ditt har cerebral parese, kontakte sin lege for å finne det beste løpet av handlingen når siklende oppstår.

Hold oversikt over hvor ofte barnet ditt sikler og når siklende oppstår i minst en uke. Dette vil hjelpe leger og terapeuter tenke ut en plan for å bidra til å rette opp situasjonen.

Forskning de tilgjengelige alternativene. Hvis barnet ditt har muligheten til å endre sin atferd og lære nye måter å takle hverdagssituasjoner så biofeedback kan være din beste alternativet. Biofeedback lærer barn å gjenkjenne at de sikler og gir dem måter å stoppe. Andre muligheter er medisiner som kalles anti-cholinergics eller kirurgi. Disse alternativene er ikke alltid best på grunn av mulige bivirkninger og andre vanskeligheter.

Oppsøk fysioterapeuter som er trent i biofeedback teknikker for de som har cerebral parese. Få en henvisning fra barnets fastlege.

Delta på rutinemessige terapitimer med barnet ditt til å hjelpe dem å lære å kontrollere siklende eller hindre at det skjer i første omgang.

Hint

  • Forstå alle alternativer tilgjengelig for å hjelpe kontroll og hindre sikling kan hjelpe deg å ta den beste avgjørelsen for barnet ditt.