Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Weber syndrom

Hvordan diagnostisere Weber syndrom


Kjent som en overlegen alternerende hemiplegi, er Weber syndrom preget av feil og blødninger i øyet nerver. Delvis lammelse av den ene siden av kroppen kan følge det, og det er vanligvis forårsaket av en svulst, okklusjon, aneurisme, mangel på myelin i kroppen eller i sjeldne tilfeller betennelse i hjernen. Les videre for å lære å diagnostisere Weber syndrom.

Bruksanvisning

Legen din første forsøk på å diagnostisere symptomene dine vil begynne med en rutinemessig fysisk undersøkelse. Responser av reflekser, kjeve, øyne, tunge og brekningsrefleksen vil alle bli sjekket for å fastslå omfanget av lammelse symptomer. Motor styrke og sensoriske respons på stimuli kan også bli sjekket ut.

Forstå at din lege eller nevrolog vil få tilgang til din medisinske historie, eller be deg detaljerte spørsmål om det. Hensikten med dette er å finne ut om dine symptomer kan være forårsaket av en underliggende nevrologisk tilstand, hvorav Weber syndrom er bare en av mange muligheter.

Vet at Weber syndrom kan utvikle seg som en komplikasjon av kroniske tilstander som multippel sklerose. Fordi demyelinisering, avriving av myelin belegg av nervene, er en vanlig årsak til Weber syndrom, trenger legen din å vite om du har en tilstand som muliggjør demyelinisering.

Fortell legen din dersom du har opplevd heavy-metal forgiftning eller har svelget en usunn mengde kvikksølv. Både stripe myelin belegg unna nervene i hjernen din.

Forstå at legen din vil gjøre bruk av medisinsk-bildeteknologi for å ta bilder av hjernen din og søk etter unormalt. De to vanligste metodene som brukes i sykehus i dag er magnetisk resonans imaging (MRI) og computertomografi topografi (CT) skanning.

Vet at lesjoner, svulster, okklusjoner eller vaskulære mangler som ligger i midten av hjernen regionen er de vanligste årsakene til nevrologiske symptomer ses hos pasienter Webers syndrom. Legen din vil diagnostisere Weber syndrom basert på dine rapporter om symptomer, fysiske symptomer legen har observert direkte og resultatene av MR eller CT-skanning.

Forstå at hjernekirurgi kan være nødvendig å korrigere vaskulære eller tumor problemer forårsaker Weber syndrom. Din lege eller nevrolog vil diskutere din behandlingsregime i mer detalj på diagnose.

Hint

  • Weber syndrom er vanskelig å diagnostisere fordi en rekke nevrologiske tilstander kan gi lignende symptomer. Det er alltid en god idé å søke en ny mening.
  • Den plutselige utbruddet av delvis kropps lammelse kan være et tegn på at du har et hjerneslag. Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du opplever slike symptomer.