Digidexo.com

Er Running den raskeste måten å gå ned i vekt?

Er Running den raskeste måten å gå ned i vekt?


Løping er den beste treningsform for å miste vekt. Den kombinerer vektbærende, ben- og muskelbygging bevegelse med aerobic krav og er tilgjengelig for nesten hvem som helst, hvor som helst, som et treningsalternativ.

Arbeidsbelastning

Den kaloriforbrenningen med løping er 30 prosent høyere enn ved turgåing. Den vektbærende aspekt og motstanden av skråflater gjøre den mer effektiv enn svømming.

Timing

Kjør i mer enn 30 minutter i en økt, minst tre ganger i uken for å se vekttap fordeler. Hvis du har vært stillesittende, begynner å trene vil gjøre en forskjell, men når du kommer til et moderat nivå av form, er større varighet eller intensitet som kreves for å se vekten dråpe.

Slow burn

Alle løper brenne kalorier, men komponentene kroppen trekker på for energi er forskjellige i en lang, langsom løp. Denne type løp brenner mer lagret fett.

Fleksibilitet

I løping, er det enkelt å endre din rutine, for å legge i små pakker med større intensitet for å forbrenne flere kalorier. Hills, trapper, ekstra miles, og intervaller kan alle legges til eller trekkes å skreddersy treningen.

Metabolisme

Running bygger muskler og fyrer av stoffskiftet. Dette fører igjen til økt kaloribruk, selv når kroppen er i ro.