Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Rid Arterier av plakk

De store tykke blodårer som bringer oksygen fra hjertet til alle vitale organer i kroppen, kalles arterier. Normale, friske arterier er elastiske og fleksible. Når blodårene dine begynner å miste sin elastisitet og stivne, er det medisinsk betegnet arteriosklerose. Arteriosklerose er forårsaket av fet, gul, hovne stoffer som kalles plakk som samler seg i blodårene dine. Plakk akkumuleres over tid, normalt på grunn av en usunn livsstil og kosthold. Arteriell plakk kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Bli kvitt plakk i blodårene dine er mulig ved å bruke alle naturlige metoder.

Bruksanvisning

•  Legg rikelig med hvitløk til ditt daglige kosthold. Allicin er den aktive ingrediensen i denne felles urt. Det forebygger og reduserer oppbygging av arteriell plakk. Pynte din viktigste retter med hvitløk hver dag. Du kan også ta en hvitløk supplement daglig samt å maksimere fordelene. Den anbefalte dosering for hvitløk kosttilskudd er én 500 mg tablett en gang om dagen.

Ta én 500 mg vitamin C supplement hver dag. Vitamin C er en kraftig antioksidant som kan bidra til å minske arterieplakkdannelse mens hindre utviklingen av en rekke vanlige kardiovaskulære sykdommer. Du kan også konsumere mat rik på vitamin C, som sitrusfrukter hver dag.

Legg rikelig med havre til kosthold. Den antioksidanten avenanthramide er den aktive ingrediensen i havre, noe som bidrar til å forhindre plakk fra klamrer seg til veggene i blodårene dine. Spise en skål med havregryn til frokost hver dag.

Utfør høy effekt øvelser i minst en time om dagen. Får nok mosjon kan bidra til å forebygge og løsne plakk fra blodårene dine ved å påskynde blodsirkulasjonen. Høy effekt øvelser omfatter løping, aerobic og svømming.

Tips og advarsler

  • Du må konsultere legen din før du tar fatt på noen selv behandlinger for hjertesykdom.