Digidexo.com

Barnas Astma medisiner

Barnas Astma medisiner


Astma er en kronisk luftveissykdom, hvor den nedre luftveier blir betent og smalere. Det påvirker millioner av barn i USA. Ubehandlet astma hos barn kan føre til forverring lungesykdom, økte sykehusbesøk, økte kostnader og økt antall tapte dager i skolen. Flere medisiner er tilgjengelige for å behandle astma og redusere komplikasjoner.

Bronkolytisk

Bronkolytisk er medisiner som hjelper åpne nedre luftveier. De er vanligvis kjent som rednings inhalatorer eller nebulizers. Et hjem forstøveren er en liten bærbar maskin som bruker vann og flytende astma medisin for å skape en tåke. Barnet inhalerer tåken ved hjelp av en maske som dekker nese og munn (se bilde ovenfor). Forstøver behandlinger varer i ca 10 minutter og er enklere å bruke med yngre barn. For å kunne bruke et redningsinhalator, barnet puster ut helt, plasserer inhalatoren i munnen og inhalerer dypt 2-4 drag. Plassere inhalatoren rett i munnen fører til en stor mengde medisin for å gå tapt i kinnene; Derfor er det viktig å bruke et avstandsstykke med inhalatoren. Ifølge American Lung Association, bronkolytisk har få bivirkninger når de brukes som anvist. Barn med mild astma trenger kanskje ikke andre legemidler annet enn en bronkodilatator. Et barn kan ha behov for å bruke den fra en til tre ganger hver dag, eller bare når symptomene blusse opp (som kan være en eller to ganger i året). En vanlig inhalert bronkodilatator er albuterol.

Inhalasjonssteroider

Inhalerte anti-inflammatoriske midler (kortikosteroider) redusere inflammasjon i den nedre luftveier. The National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI) anbefaler daglig bruk for å kontrollere astma. Ifølge American Lung Association (ALA), må kortikosteroider tas regelmessig for å arbeide og bør brukes med en spacer. Vanlige anti-inflammatoriske inkluderer cromolyn og nedocromil.

Systemiske Bronchodilators

Systemiske bronchodilators ikke inhaleres, men er tatt av munnen eller intravenøst ​​(sykehus). Systemiske bronchodilators tjener samme formål som de tidligere nevnte bronkolytisk, men er mer potent med flere bivirkninger, blant annet økt hjertefrekvens og irritabilitet. De barna med mer alvorlig astma kan trenge systemiske bronkodilatorer. En vanlig systemisk bronkodilator er teofyllin.

Systemiske Kortikosteroider

Systemiske kortikosteroider ikke inhaleres, men er tatt av munnen eller intravenøst ​​(sykehus). De tjener samme formål som inhalerte kortikosteroider. Fordi de kan ha alvorlige bivirkninger ved langtidsbruk, de er begrenset til behandling av astma ikke svarer til de tidligere oppført medisiner, ifølge ALA. Behandling vanligvis varer mindre enn to uker. En vanlig coticosteroid er prednison.

Leukotriene Modifiers

Leukotriener er naturlig produsert av kroppen og kan føre til økt slimproduksjon og økt lungeobstruksjon. Ifølge en undersøkelse utført av Horwitz, McGill, og Busse, leukotriene modifikatorer arbeide for å blokkere leukotriener, redusere slimproduksjon og lungeobstruksjon. Vanlige leukotriene modifikatorer for barn er Singulair og Accolate.

Betraktninger

Bruke astmamedisinen ifølge medisinske retninger. Husk, noen medisiner må brukes regelmessig for å fungere. Hvis det under et astmaanfall, ikke barnet ditt ikke får lindring fra behandling eller blir verre, kan du ringe 911.