Digidexo.com

Hva er årsakene til flere former for Ringorm?

Hva er årsakene til flere former for Ringorm?


Omtale av ringorm for noen mennesker vekker bilder av ormer gravende under huden, men tilstanden har ingenting å gjøre med ormer. Den utslett på huden er rund og vises i form av en orm. Tilstanden kan påvirke huden og hodebunnen hos mennesker. Dyr kan kontrakten ringorm og overføre det til mennesker. Katter er mest sannsynlig å passere tilstanden til mennesker, siden de lever i nær kontakt med hverandre.

Dermatofytter

The Centers for Disease Control and Prevention beskriver ringorm som dermatofytter, en sopp som forårsaker vanlige tilstander. Fotsopp og jock kløe er forårsaket av dermatofytter. Nail soppinfeksjoner er også en del av dermatofytter infeksjoner eller ringorm. Forholdene er svært smittsom og kan overføre fra dyr til menneske, menneske til menneske og objekt til menneske gjennom klær, håndklær og sengetøy. Nær kontakt kan spre tilstanden raskt, spesielt med felles bad og kontaktsport. Institusjoner og skoler er ofte områder av ringorm utbrudd.

Barn

Barn i skolealder skaffe hodebunnen ringorm oftere enn de får andre hud lidelser. Flere former for ringorm som vises på hodebunnen krever oral medisin og isolasjon fra store forsamlinger før tilstanden klarner opp. Symptomene viser flekker i hodebunnen som er forbundet med hårtap og væskende sår. Kløe er ofte det første symptomet. Komplikasjoner kan føre til sekundære infeksjoner.

Ungdom og voksne

Flere former for ringorm vanlig blant ungdom og voksne har fotsopp, spiker sopp og ringorm på huden. Offentlige dusjer kan spre tilstanden i skolene og kommersielle treningssentre. Kvinner som får spiker manikyr og pedikyr kan kontrakten dermatofytter fra utstyret. Hud ringorm kommer fra kontakt med et menneske eller dyr. Flere former for ringorm er et tegn på at tilstanden har spredd seg og vil fortsette å spre seg til behandling er vedtatt.

Symptomer og behandlinger

MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine s National Institutes of Health, beskriver symptomer som hevet områder som klør, blister og gråte. Kantene er mye definert, ofte en rød sirkel runde mens innsiden forblir klar av inflammasjon. Negler blir misfarget og herdet. De kan bryte enkelt eller smuldre. Nail ringorm er vanskeligere å behandle enn de andre betingelsene. Foot dermatofytter føre til at området rundt tærne til å bli røde, kløende, brennende, skjellete, sprekker og noen ganger blemmer. Behandling omfatter et fungicid krem ​​eller oral medisinering, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Medisiner gitt for tilstanden kan forstyrre antikoagulerende stoffet warfarin, ifølge Mayo Clinic.