Digidexo.com

Nikotin sin virkning på metabolismen

The American Heart Association definerer nikotin som det vanedannende stoff som finnes i sigaretter. Det fungerer ved å endre hjernens kjemi, noe som gjør røykerne begjærer det på økende nivåer. Røykere kreditt nikotin effekt på metabolismen for å hjelpe mange av dem å opprettholde sin vekt. Frykten for vektøkning ofte hindrer noen fra å slutte til tross for helserisikoen. Det finnes en rekke fakta, støttes av forskning, som skissere effektene av nikotin på stoffskiftet.

Økninger i Metabolism

En forskningsstudie utført i 1994 og sitert av Vanderbilt University viste at nikotin øker metabolismen av røykere.

Røykere v. Ikke-røykere

Den samme studien viste at nikotin effekter på stoffskiftet er ikke dramatisk i forhold til metabolismen av ikke-røykere. Men disse resultatene avhenge av nivået av nikotin inntak av røykere.

Situasjons metabolske effekter

Forskningen studien indikerte at økningen av nikotin effekter på stoffskiftet er betinget av røyking under uformell fysisk aktivitet og en reduksjon i å spise.

Weight Control

Nikotin virkninger på metabolismen ikke i seg selv øker vektkontroll. Vekt miste ofte har mer å gjøre med de røyker substitusjon av sigaretter for et sunt og balansert kosthold.

Vektøkning

En felles frykt for mennesker tenker om å slutte å røyke er å få vekt etter at de sluttet. Men som studie i American Journal of Physiology sier at, etter å ha testet en rekke enkeltpersoner, det var ikke en signifikant økning i fettlagring i forsøkspersonene. Enhver vektøkning er vanligvis midlertidig hvis enkeltpersoner opprettholde et sunt kosthold.