Digidexo.com

Hvordan håndtere med Arachnophobia

Hvordan håndtere med Arachnophobia


Hvordan håndtere med Arachnophobia. Fobier er definert som "irrasjonell frykt". Dessverre, vel vitende om at frykten for edderkopper er irrasjonell vil ikke stoppe en arachnophobic individ fra å kjøre for åsene i nærvær av en åtte legged gjest. Mens prosessen kan være tøft, det finnes måter å rasjonalisere sansene og lære å takle edderkoppfobi.

Bruksanvisning

•  Hold deg unna steder der edderkopper er sannsynlig å være fremtredende. Dette vil inkludere gjennomgå mellomrom og skogområder. Dette er på ingen måte en permanent løsning eller livsstilsendring. Dette er tilrådelig bare mens du arbeider for å få fobi selv under kontroll.

Figur minner eller innbilte scenarier med edderkopper i en journal. Rangere disse scenariene fra minst til mest skremmende. Prøv å erobre hver forestilt scenario på listen. Begynner med de enkleste øker sjansene for suksess.

Lær hva du kan om edderkopper. Kanskje for noen mennesker, å vite hvordan å fortelle farlige edderkopper fra ikke-truende edderkopper kan fylle opp en følelse av kontroll personen med edderkoppfobi har blitt frarøvet.

•  Vurder å snakke med en profesjonell om atferdsterapi. Hyppigst anvendes er aversjon metoden, hvor pasienten er presentert med det formål som forårsaker irrasjonell frykt (i dette tilfellet en edderkopp). Pasienten blir lært opp til å konfrontere frykten og gradvis fungerer mot objektet til frykten er utryddet.

Spør legen din om de ulike angst medisiner mest anbefalte for folk som lider av fobier. Se hvilken, om noen, vil være riktig for deg.

Tips og advarsler

  • Forskere i Europa jobber med en virtuell virkelighet system som ville lindre noen av stress av aversjon terapi for arachnophobics.
  • Aversjon terapi bør bare forsøkes med en profesjonell, spesielt når du arbeider med ekte edderkopper. Hvis du ikke er sikker på hva edderkopp du rote med, kan det være svært farlig.