Digidexo.com

Hvordan slå Your Mind å slutte å røyke

Hvordan slå Your Mind å slutte å røyke


Det gamle ordtaket "Du kan oppnå noe du setter tankene dine til" er sant når det gjelder å drive hjernen din til å bekjempe cravings på vei til å slutte å røyke. I motsetning til å bryte eller lage vaner, røyking er en avhengighet som tar dobbelt så lang tid å bryte på grunn av krav og deprivasjon du vil lide fra røyking tilbaketrekning. Det vil ta utholdenhet, utholdenhet og selvkontroll for å overvinne din røyking avhengighet, men kan gjøres med kraften i tankene.

Bruksanvisning

Skriv ned målet ditt på et ark i tre ord eller mindre. Uansett hvordan du ordet det, bør målet være kort og rett på sak, og være om å eliminere din røyking vane. Du kan finne et bilde av en "No Smoking" skilt og lim den inn over målet ditt som en visuell påminnelse.

Lag flere kopier av skilt og sette dem på et sted hvor du ofte besøker, og vil se det mest. Ved siden av sengen, på skrivebordet på jobben, som bakgrunn på mobiltelefonen og i bilen er gode steder å plassere en påminnelse.

Tenk og visualisere målet ditt. Tenk på hvorfor du slutte å røyke om det er på grunn av dine barn, ektefelle eller din helse. Visualisere målet ditt når du våkner opp, en gang i løpet av dagen og en gang før sengetid. Finn et område i huset hvor du kan slappe av og unngå distraksjoner som barna dine. Visualisere fortelle din kjære at du har sluttet og bruke ekstra penger for å dra på ferie. Målet med visualisering er å gjøre deg selv begjærer sluttresultatet ille nok for deg å gjøre det til en realitet.

Gjenta rutinen i ca to måneder. I løpet av to måneder, vil du trenger for å forsterke prosessen fungerer og er verdt det. Har din ektefelle eller familiemedlemmer motivere og minne deg hvorfor du slutte å røyke i første omgang.