Digidexo.com

Om Anger styring klasser

Om Anger styring klasser


Anger management klasser oppsto for å hjelpe folk å styre sitt sinne svar. Klassene er laget for ulike formål, inkludert å lære folk å kontrollere sitt sinne, forstå hva sinne er og hvordan å håndtere sinne utløser, ifølge Mayo Clinic. Disse klassene blir brukt som et rehabiliterings verktøy for voldelige kriminelle, samt en pedagogisk virkemiddel for vanlige borgere som har problemer med å håndtere sinne.

Hva er Anger styring klasser?

Anger management forsøker å lære folk å forstå og kontrollere sine emosjonelle reaksjoner. Ifølge American Psychological Association, er målet bak anger management for å redusere den emosjonelle følelser og fysiologiske stimulering skapt av sinne. Derfor klasser forsøke å hjelpe folk gjenkjenne sine egne sinne initiativtagerne og finne flere-aktuelle måter å håndtere dem.

Typer

Det finnes to hovedtyper av anger management klasser. Gruppe klasser har vanligvis flere til et dusin mennesker som deltar instruktør-ledede klasser som fokuserer på å kontrollere og eliminere sinte utbrudd. Online klasser er også tilgjengelig og kan tilby videoforelesninger og andre web-baserte opplæringsverktøy.

Hvem tar dem?

Anger management klasser er ofte brukt i fengsler for visse typer lovbrytere, for eksempel programmet CALM (kontroll Anger og lære å håndtere det) som har blitt akkreditert for bruk i Storbritannias National Prøvetid Service. Folk som begår forbrytelser som synes å være relatert til ukontrollerbare sinne er vanligvis tilordnet til anger management klasser innenfor og utenfor fengsel. Slike lovbrytere kan inkludere voldtektsforbrytere, stalkers, mordere, innenriks misbrukere og annen voldskriminalitet.
Men den kriminelle befolkningen på ingen måte bærer alle mennesker som tar anger management klasser. Bedrifter, skoler og andre institusjoner bruker anger management klasser for å hindre at ansatte og studenter fra sinte utbrudd. Ifølge Indiana University, anger management klasser i skolen gir elevene verktøy for å administrere sin aggresjon slik at fiendtlige konflikter er mye mindre sannsynlig.

Strategier

Anger management klasser fokusere på et utvalg av metoder for å hjelpe folk håndtere sine følelser. Instruktører kan lære avslapping teknikker for å roe sinne og aggresjon. Kognitiv restrukturering streker endre måten folk tenker i visse tilfeller. Andre emner som dekkes kan inkludere problemløsning, bedre kommunikasjon og finne måter å endre en sint miljø.

Fordeler

Anger management klasser kan skilte med en rekke fordeler for eleven. På grunn av de potensielle utfall som følge av sinte utbrudd, kan anger management lindre mange negative konfrontasjoner. Ifølge Mayo Clinic, kan sinne ha negative helseeffekter, inkludert hodepine, høyt blodtrykk, fordøyelses utfordringer og problemer med søvn. Noen fengselssystemer, som for eksempel California Department of Corrections og Rehabilitering, har iverksatt programmer for å lære de innsatte til å kontrollere sitt sinne.