Digidexo.com

Hvordan dra nytte av Rehab

Hvordan dra nytte av Rehab


Når den lange vandringen gjennom rehab har vært forpliktet til, vil mange flere hindringer og vanskeligheter møte avhengige. Narkotika, alkohol, seksuell avhengighet, gambling, alle presentere seg i den virkelige verden. Den rusavhengige vil møte disse fristelsene all over again. Imidlertid kan man dra nytte av rehab, slik at tilbakefall blir minimal, og et nytt og bedre liv kan være falsk. Følg disse grunnleggende trinnene for å hjelpe noen nytte av rehab.

Bruksanvisning

•  Bo i kommunikasjon med behandlings spesialister. Finn en måte å kommunisere med familie og venner om fremgangen din og be om deres støtte.

Les alle relevante materialer som har å gjøre med din situasjon. Ta tid ut av hver dag for å lese, skrive og reflektere over din følelsesmessige tilstand i løpet av rehab prosessen.

utdanne deg fullt ut om din tilstand, enten det er en fysisk svekkelse, alkohol eller narkotikaavhengighet, seksuell avhengighet, etc. Snakk med en likemann i samme situasjon som deg for å bidra til å normal ditt problem og utvikle en følelse av fellesskap.

Vær oppmerksom på mulighetene for tilbakefall, codependency og depresjon etter å ha forlatt bak en avhengighet eller sykdom. Hold din familie og venner godt informert om prosessen og hvordan du best kan håndtere problemer som disse som de oppstår.

Hold en logg eller dagbok av din tid i utvinningen. Se tilbake til dette tidsskriftet når tilbakefall, eller du føler at det er sannsynlig. Dette re-lesing vil bidra til å sette litt perspektiv på arbeidet så langt og muligens holde deg fra relapsing.

Finn en slags åndelig praksis eller filosofi for å hjelpe deg gjennom prosessen. Praksis meditasjon og bli involvert med å hjelpe noen andre i behovet for å videreutvikle din rehabiliteringspenger.

Tips og advarsler

  • Frivillig til å hjelpe i din drug rehab center og mentor andre individer.
  • Hold jevnlige besøk med en lege og rådgiver for å opprettholde en sunn livsstil.