Digidexo.com

Liste over Medical Schools for Emergency Medicine

Liste over Medical Schools for Emergency Medicine


Akuttmedisin er en spesialisert disiplin med fokus på forebygging, diagnostisering og behandling av akutte og presserende aspekter ved sykdom og skade. Medisinske skoler som tilbyr akuttmedisin trene studentene i riktig rehabilitering og svar på disse situasjonene. Nyutdannede med akuttmedisin opplæring arbeid i offentlige og private sykehus, helsesentre, frivillige organisasjoner som Røde Kors, og andre sosiale serviceinstitusjoner.

The College of Emergency Medicine

The College of Emergency Medicine i London gir studentene med riktig trening i prehospital og i sykehus akuttmedisinske systemer. Det er stolt av å være den autoritative organ for akuttmedisin i Storbritannia og Irland, hvor den fungerer sammen med den irske Association for Emergency Medicine. Høgskolens læreplanen og programmet inkluderer: en innføring i akuttmedisin; klinisk omsorg (dokumentasjon, diagnose, tid ledelse, beslutningstaking, safe forskrivning, kontinuitet i omsorgen og terapeutiske intervensjoner); kommunikasjonsferdigheter; opprettholde god medisinsk praksis; etikk og juridiske aspekter; pediatrisk akuttmedisin; traumer og ortopedi; akuttavdeling trening; en spesialitet spesifikke pensum med kurs i gjenoppliving, store traumer og andre skader; spinal, buk og ØNH forhold; urologi; nevrologiske kriser; og forskning og forvaltning.

The College of Emergency Medicine
Churchill House
35 Red Lion Square
London, England
WC1R 4SG
Storbritannia
011-44-20-7404-1999
collemergencymed.ac.uk

Medical College of Georgia

The Medical College of Georgia, som ble grunnlagt i 1828, har lenge vært Georgias linjetjenesten undervisning anlegget og henvisning sykehus og tilbyr flere grader og programmer. The Department of Emergency Medicine bestreber seg på å trene studentene i riktig administrering av akuttmedisin til syke og skadde. Avdelingen har flere spesialiteter, inkludert katastrofe medisin; hendelse medisin, som gir medisinsk støtte til store sammenkomster som sportsarrangementer og konferanser; akuttmedisinske tjenester; internasjonal humanitær medisin, som gjør elevene til å reise utenlands og administrere omsorg til enkeltpersoner; maritim medisin, som inkluderer førstehjelp på havet og dykke medisinsk trening; folkehelse og sykehus, som også inkluderer opplæring i sykehus beredskap; nødhjelpsoperasjoner planlegging og taktisk medisin for føderale, statlige og lokale beredskapsplanlegging samt skytevåpen og selvforsvar trening; villmark og overlevelse medisin, som trener studentene i å håndtere kriser på en ekstern setting; nødsituasjon ultralyd; og pediatrisk akuttmedisin.

Medical College of Georgia
1120 15th St.
Augusta, GA 30912
706-721-0211
mcg.edu

Medical College of Wisconsin

The Medical College of Wisconsin i Milwaukee har sin egen avdeling of Emergency Medicine som spesialiserer seg på diagnostiske ferdigheter og hands-on trening i det eneste nivå 1 traumesenter i det sørøstlige Wisconsin. Programmet omfatter kurs i orientering, voksen akuttmedisin, medisin og barneavdelinger, traumer kirurgi, nevrokirurgisk og kardiologi ICU, voksen anestesi, samfunnet akuttmedisin praksisplasser, pediatrisk anestesi, ultralyd, og valgfag i toksikologi, oral kirurgi og oftalmologi. I disse kursene studentene lære grunnleggende gjenoppliving, skade epidemiologi, katastrofemedisin, traumatisk hjerneskade, luftveishåndtering og mer. Avdelingen har også en moderne, state-of-the-art utstyr i form av en elektronisk pasientjournal system, nattbord ultralyd, dedikert CT-skanner og Vocera headset kommunikasjonsteknologi.

Medical College of Wisconsin
8701 Watertown Plank Road
Milwaukee, WI 53226
414-456-8296
mcw.edu