Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Epilepsi hos et barn

Hvordan gjenkjenne Epilepsi hos et barn


Epilepsi, preget av tilbakevendende anfall, kan påvirke både barn og voksne. Erkjennelsen epilepsi hos barn, men kan komme med vanskeligheter. Noen av symptomene på epilepsi er funnet i andre forhold, som kan gjøre epilepsi vanskelig å gjenkjenne og diagnostisere.

Bruksanvisning

•  Se etter åpenbare anfall. Barn med epilepsi kan ha grand mal anfall, petit mal anfall eller partielle anfall. Et barn har et anfall kan utvise raske, repetitive bevegelser, har en omtumlet utseende eller miste bevisstheten i en kort stund. Ikke alle barn som har et anfall har epilepsi. Men hvis barnet ditt har et anfall for første gang, bør du ta kontakt med barnets lege for å lære om årsaken til hans pågripelse.

Legg merke til noen av de andre, mindre åpenbare tegn på epilepsi. Noen av disse symptomene er tap av hukommelse, klossethet, uvanlig søvnighet, bevisstløshet, falt ned, rask blinking eller nikker med hodet, en omtumlet utseende og repeterende bevegelser. Mange barn med epilepsi vil stille ut noen av disse symptomene; derimot, kan disse symptomene ha andre enn epilepsi årsaker. Snakk med barnets lege om noen av disse symptomene som barnet utstillinger.

Se barnet ditt for eventuelle atferdsproblemer. Noen barn med epilepsi kan handle ut, spesielt i skolen. Epilepsi kan gjøre det vanskelig for barnet å følge instruksjoner eller betale oppmerksomhet. Snakk med barnets lærer hvis du har noen grunn til å bekymre deg for ditt barns oppførsel på skolen. Hvis barnet ditt har atferdsproblemer og viser noen av de fysiske symptomene på epilepsi, snakke med ditt barns barnelege.

Vær på utkikk etter eventuelle lærevansker barnet ditt kan utvise. Fordi barn med epilepsi kan vise hukommelsestap og har strømbrudd, kan de ha problemer med å gjøre det bra på skolen. De kan ikke huske retninger lett, mister fokus eller har problemer med å studere. Lærevansker kan ha mange andre enn epilepsi årsaker. Men lærevansker i forbindelse med epilepsi fysiske symptomer kan føre til bekymring.