Digidexo.com

Hvordan allergi Proof Your Home

Hvordan allergi Proof Your Home


Ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi, omtrent 40 millioner mennesker lider av innendørs allergi. Kanskje du er en av dem! I så fall vet du hvor viktig det er å gjøre innsats for å unngå allergener som utløser allergi. Det tar bare litt ekstra innsats for å beskytte seg disse utløser inne i ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Hold hjemmet ditt kjølig og tørt. Dette vil bidra til å redusere mugg og støvmidd vekst i ditt hjem. Du kan spore ditt hjem fuktighetsnivå med et hygrometer, som er mest sannsynlig tilgjengelig hos din lokale jernvarehandel. Det rådet nivå av relativ fuktighet er 50 prosent eller lavere.

kvitt ditt hjem av våte ting og mellomrom. Kjellere, bad og andre steder havn fuktighet, som også vokser mugg. Sørg for å rydde opp eller forkaste våte messes umiddelbart. Forsegle sprekker, lekkasjer eller drypp. Bruk en blanding av fem deler blekemiddel til 95 deler vann for å rense mugg fra overflater.

Kast teppet. De beste gulv valg for folk med allergi er parkett, fliser eller linoleum. Hvis du fortsatt føler at du trenger litt mykhet under føttene, opt for vask kaste tepper.

Støvsug regelmessig. Ved å bruke et vakuum som bruker en dobbel-lined bag og et HEPA filter, vil de fleste allergener fra tepper bli fanget.

Ban røykere fra å røyke inne i ditt hjem. Astmaanfall og andre allergier er lett utløst av passiv røyking.

Vask sengetøyet regelmessig i varmt vann minst 130 grader F. Beskytt puter, madrass og spiralfjærer fra støvmidd ved å forsegle dem i allergen-bevis glidelås dekker.

Send dyr utendørs. Hvis du ikke orker å sette kjæledyret utenfor, nekte kjæledyret frie tøyler av soverommene, og bade ham en gang hver tredje uke.

Hold ditt hjem ventilasjonssystem i klartekst. Endre ovn og klimaanlegg-filtrene som anbefalt av produsenten. Sørg for at din avfukter ikke passerer langs allergener ved å rense den en gang annenhver uke. Utnytte takvifter i hele huset for å sirkulere luften. Kjør fans i rom som har vann eller lukt, som bad eller kjøkken.

Dust regelmessig. Bruk fuktige mopper, fuktige filler eller behandlede støvkluter til å rengjøre harde overflater eller blankt gulv i hjemmet på en ukentlig basis.

Hold vinduene lukket. De høyeste pollen teller oppstå 4-10 am Ikke åpne vinduene om natten, og la dem om morgenen, fordi du kommer til å våkne opp til allergisymptomer.

Tips og advarsler

  • Opptørking mugne messes, husk at hvis formen området overstiger 10 kvadratmeter, må du ta kontakt med en profesjonell for hjelp med å fjerne forurensningen.
  • Ved hjelp av en tørr klut eller en fjærkost kommer ikke til å hjelpe når du støv. De bare dispergere allergener i støvet tilbake i luften.
  • Ikke over dekorere med knickknacks. Samler seg støv på disse små skatter og fører det til å være flere allergener i hjemmet ditt.
  • Når du har din varmtvannsberederen dukket opp for å vaske sengetøy i varmt vann, sørg for å holde alle barn borte fra det varme vannet fra springen. Det kan skålde dem lett.