Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en kløende hals

I de større ordningen ting, er et kløende eller sår hals ikke en stor utvikling for de fleste voksne. Mange anser det som et faktum i livet som går med territoriet. De fleste kommer ikke til å bli hjemme i sengen og slutte å gå på jobb eller komme på med dag-til-dag-aktiviteter på grunn av mindre ubehag. Men det er fortsatt et problem, og du kan prøve å forbedre situasjonen i stedet for bare leve med det.

Hot-Steam Fordamper

En hot-damp vaporizer er en av de beste løsninger for en sår hals. Før du går å sove om natten, fylle en hot-damp vaporizer med vann og slå den på. Vaporizer vil levere en jevn tilførsel av varm damp. Dette vil åpne opp nesegangene og bidra til å holde halsen fuktig.

Hot Tea

Dette er et yndet middel fra mødre, bestemødre, sykepleiere og leger. Prinsippet om å drikke te er å holde halsen varm og fuktig. Dette vil bidra til en kløende hals. Noen mennesker som ikke liker te velger å drikke varmt vann med sitron. Dette er bedre enn ingenting, men te har beroligende egenskaper for halsen som varmt vann ikke har.

Spoonful of Honey

Akkurat som å drikke en varm væske, svelge en skje med tykt, seigt honning vil holde halsen belagt, og det vil hjelpe bedøve kløende følelsen som kommer med en sår hals. Honey tekstur vil holde seg på tørr hals i 15 til 20 minutter. Det kan være lurt å gjenta behandlingen to eller tre ganger om dagen.

Fordeler

Mens en sår eller kløende hals kan være et tegn på en kald eller en møtende tilfelle av influensa, og du kan til slutt måtte se en lege, ta vare på situasjonen med hjem rettsmidler er en måte å i det minste starte prosessen med healing hjemme. I de fleste tilfeller vil disse tiltakene bidra til at du føler deg bedre, i det minste midlertidig. Selv om de ikke gjør det, vil de ikke forårsake noen skade.

Time Frame

Den beste delen om hjemme rettsmidler for en kløende hals, er at du vil føle deres effekter med en gang. Den varme-damp vaporizer bør tillate deg å få en god natts søvn, som vil gi deg følelsen bedre umiddelbart. Drikke te og svelger honning bør ha en umiddelbar effekt rett etter å ta dem. Hvis du ikke begynner å føle seg bedre, kan du ringe en lege.