Digidexo.com

Rettsmidler for å kurere Snorking

Rettsmidler for å kurere Snorking


Snorking er lyden som oppstår mens du sover på grunn av en vibrasjon i luftveiene. Når luftbevegelse blir hindret mens du puster, en snorking solide resultater. Snorking kan føre til problemer for både deg og din partner som det kan føre til mangel på søvn, søvnighet på dagtid, dårlig konsentrasjon, tretthet, tretthet og irritabilitet. Mange hjem rettsmidler samt kommersielle rettsmidler bidra til å lindre eller eliminere dette problemet.

Vekttap

Å miste vekt kan redusere og til og med ende snorking. Overvektige mennesker har fettvevet på deres nakke og hals som legger ytterligere press på luftveiene og føre til restriksjoner på luftstrømmen.

Forhøyet Leder

Plasser puten på en slik måte slik at hodet ditt er hevet ca 4 inches av sengen. Du må kanskje legge en ekstra pute. Dette vil redusere snorking problemer fordi opphøyet posisjon ville tillate kjeven og tungen til å lene seg fremover, noe som gjør puste lett.

Røyking og alkohol Restriction

Røyking kan føre til tett nese og slimete dannelse i halsen, som fører til snorking. Dermed, hvis du ønsker å minimere snorking, og hvis du er en røyker, slutte å røyke. I tillegg virker alkohol som en dempende og kan føre til at myke vev og muskler i nakken og halsen for å slappe av når du sover, som fører til alvorlig snorking.

Sleeping Posture and Sleep Rutine

Den beste holdning til å sove i når du prøver å redusere snorking er på sidene, da dette vil bidra til å redusere snorking intensitet. Den beste måten å korrigere din sovestilling er ved å feste en tennisball i en sokk til pyjamas. Når du ruller over på ryggen, vil kroppen din rulle tilbake på siden for å unngå ubehag. Videre følger en vanlig søvn rutine og sove til faste tider.

Allergi medisiner

Hvis du tar noen allergi medisiner, ta decongestants heller enn antihistaminer, som antihistaminer inneholde beroligende midler som fører til avslapning, noe som øker snorking.

Olive Oil og Sage

To til tre slurker med olivenolje før du går til sengs vil bidra til å redusere snorking. Alternativt, legg en haug med salvie til kokende vann og la det bratt. Når avkjølt, press det og før du går til sengs, gurgle med blandingen. Ved hjelp av olivenolje eller salvie vil holde halsen smurt og vil bidra til å redusere snorking.

Fuktighet Levels

Fuktighet ledelse kan også bidra til å redusere snorking. En tørr rom kan føre til en tørr hals som kan gjøre Snorking verre. Dermed er det tilrådelig å bruke en luftfukter.

Stretching

Strekk før du går til sengs for å løsne opp kroppen. Dette vil gjøre deg i stand til å puste fritt og gi deg riktig mengde luft som er nødvendig for en god natts søvn.

Nasal Strips

Nasal strimler er tynne stykker av materiale med formulerte medikamenter som er plassert på nesen til å utvide seg nasale passasje og åpne det, slik at riktig strømning av luft. Dette vil redusere snorking betraktelig.

Over-the-counter medisiner

Ulike over-the-counter medisiner i form av nesespray, hals spray, tabletter og kapsler er tilgjengelig i markedet. Det er imidlertid tilrådelig å konsultere lege før du tar noen av dem.