Digidexo.com

Mollusker Behandling med Aldara

Aldara er et merkenavn for imiquimod, en aktuell reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ulike hudsykdommer. En av disse betingelsene er molluscum contagiosum, en virusinfeksjon som resulterer i stygge, men ellers godartet humper. Aldara er det som kalles en modifikator av biologisk respons, noe som betyr at det lærer kroppen til å gjenkjenne og ødelegge infiserte celler.

Kyrette Treatment

Legen din kan forskrive en curette (en liten sirkulær skraping kniv) i forbindelse med Aldara. Den kyrette er for å skrape av det øverste laget av brak for å gjøre det lettere for medikamentet å bli absorbert inn i huden. Det er viktig å bruke curette forsiktig for ikke å forårsake blødning.

Krem

Når du har skrapt toppen av humper - eller Også hvis du ikke - bruke kremen direkte til dem. Bruk et tynt lag, og ikke dekke infisert hud, som Aldara kan forårsake rødhet og irritasjon. Bruk en bomullspinne for å bruke kremen, som berører infiserte huden kan hjelpe infeksjonen spredt.

Bruk som Directed

Følg legens råd nøyaktig i forhold til hvor ofte å bruke stoffet, og hvor mye du skal bruke. Generelt er Aldara brukt tre dager i uken. Vær forsiktig med å bruke Aldara nær åpninger eller åpne sår.

Cover Up

Etter påføring av krem, være forsiktig at det ikke smitte over på upåvirkede områder eller på upåvirkede mennesker. Seksuell aktivitet er ikke anbefalt for de som bruker Aldara på sine genitalia, ettersom stoffet kan forårsake kondomer å bryte.

Sjekk huden din

Fordi Aldara aktiverer immunsystem, infeksjoner ofte ser verre før de ser bedre. Du kan oppleve rødhet, ømhet, hevelse eller kløe som følger et normalt immunsystem respons. For å være sikker Aldara fungerer, sjekk den infiserte områder minst en gang om dagen.