Digidexo.com

Hvordan å bleke tennene Night at Home

Hvordan å bleke tennene Night at Home


Når du smiler, du vil at alle skal se to rader med vakre, hvite, skinnende tenner. Kaffe, brus, te, røyking, matrester og enda noen medisiner kan flekke tenner og gjøre dem gul. Disse flekker kan være vanskelig å fjerne selv med dyre tannkrem og bleking produkter kun bleke mindre inngrodde flekker. Som å gå til tannlegen ofte er dyrt, bruker naturlig hjemme rettsmidler som koster svært lite, og bare ta noen få minutter å bli effektive.

Bruksanvisning

Mos opp et jordbær og smøre den mot tennene. La saften værende i ett minutt. Rengjøre tennene med tannkrem for å fjerne sukker og syrer. Jordbær inneholder eplesyre, et naturlig melkepulver, og fiber som bidrar til å fjerne bakterier fra tennene og munnen, ifølge Dr. Steven Roth, odontologi ekspert.

Dryss natron på toppen av tannkrem, ved hjelp av en liten mengde slik at pastaen ikke blir for modig. Den natron vil fjerne plakk og gjøre tennene vises skinnende. Du kan også børste med rett natron opp til to ganger i måneden.

Skyll munnen med en blanding av en halv sitron og halvparten vann. Bruk av denne metoden ikke mer enn to ganger i uken på grunn av høye nivåer av syre som kan skade tennene.

Påfør løvtre aske til tennene dine ved hjelp av en tannbørste. Kombiner det med tannkrem hvis ønskelig. Forsiktig børste flekker av tennene.