Digidexo.com

Urte terapi for migrene hodepine

Det finnes flere forskjellige urte behandlinger som kan brukes til å behandle migrene hodepine. Blant disse er feverfew, ingefær, kava kava, vendelrot og gingko biloba. Herbal behandlinger ofte har færre bivirkninger enn tradisjonelle legemidler som brukes for migrene. De fleste av disse urte rettsmidler er tilgjengelige i lett-å-ta-kapsel form sammen med tinkturer, pulver og te. Rådfør deg med din naturlige-helse-omsorg leverandøren for å finne den beste migrene behandling for symptomene dine.

Feverfew

Feverfew inneholder en aktiv ingrediens som kalles parthenolid som er nyttig i forebygging av migrene. Det må tas på en daglig basis, men i stedet for bare ved utbruddet av symptomene. Anbefalt daglig dose er 125 milligram. Denne mengde inneholder minst 0,2 prosent av parthenolid som er nødvendig for å forebygge migrene. Vær oppmerksom på at som produktet utløpsdato nærmer seg, kan det miste litt effekt, som parthenolide er en ustabil ingrediens. Følg instruksjonene på flasken nøye når du tar feverfew.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å øke blodsirkulasjonen og kan hjelpe i behandlingen av migrene. Anbefalt daglig dose er mellom 120 milligram og 240 milligram. Ekstrakter som inneholder 24 prosent ginkgo flavonglykosider og 6 prosent terpene lactones anbefales. Ginkgo forebygger migrene på grunn av sin evne til å begrense blodplateaktiverende faktor.

Ginger, Kava Kava og Valerian

Ingefær inneholder ingredienser som, i likhet med ginkgo biloba, effektivt begrenser blodplateaggregasjon. Det bidrar til å øke blodsirkulasjonen. Ingefær te fungerer godt for migrene hodepine som oppstår nær fronten av skallen. Kombiner 500 og 600 milligram av ingefær pulver i kokende vann, og drikk hver fjerde time inntil symptomene avtar. Ferdige teposer er også tilgjengelig.

Kava kava er ansett som en relaxant og er ganske nyttig i behandling av stressrelaterte migrene. Se etter kava kava i te og tinktur former.

Valerian er ofte anbefalt som en stressavlastning og beroligende. Den er tilgjengelig i te form, ekstrakt og kapsler. Ta ved første tegn på migrene symptomer for å hjelpe deg å slappe av. Ikke ta hvis du skal kjøre eller bruk av maskiner.

Urteterapi er en enkel, effektiv alternativ for folk som lider av migrene. Hvis du fortsetter å lide av alvorlig migrene, bør du kontakte lege for en standard behandlingsopplegg.