Digidexo.com

Hvordan lage en hjemmelaget havremel Itch Relief

Hvordan lage en hjemmelaget havremel Itch Relief


Å gjøre en hjemmelaget havremel kløe lettelse er effektiv, enkel og rask for noen form for kløe. Mange foreldre har brukt dette enkle produktet finnes i kjøkkenskapet i mange år som en naturlig kløe lettelse rette for vannkopper, eksem, Poison Ivy, akne, psoriasis, solbrenthet, insektbitt, og alle slags kløende hudsykdommer.

Havregryn ble oppdaget for hudirritasjoner ca 4000 år siden, og har blitt hyllet siden da for kløe og mange andre fordeler. Den har evnen til å binde seg til huden, fange fuktighet i huden og senke høye pH-verdier i kløende hud, og det er billig.

Bruksanvisning

Kjøp Havregryn

De fleste av dem er de samme, med unntak av tekstur, men det finnes sprøytemidler satt på alt i dag så å kjøpe en organisk en vil sikre at det er fri for giftige kjemikalier for å gjøre en virkelig god, naturlig kløe lettelse.

Bruk en nylon sokk eller strømpebukse

Bruk hvilken som helst nylon sokk som er tynn nok til å la det renne gjennom sokken uten biter komme gjennom det. Bruk en saks til å klippe slutten av truse slangen eller bare bruke en hel sokk. Sett en eller to kopper den inn i sokken og knytte slutten av den lett slik at du kan bruke det.
Noen mennesker foretrekker å bruke kolloidalt havremel, som er finmalt opp pulver som blir satt rett inn i badevannet. Enten en er fine.

Kjør varme badevannet

Pass på at badevannet er ikke ekte varmt, men varmt nok for komfort og slippe sokken i vannet for å suge og slipp kremet del av den i badevannet. Med kolloidalt, helle omtrent to kopper den inn i badevannet for å skape en umiddelbar lindring kløe.

Sug kroppen din

Sug i beroligende vann for så lenge du trenger å for avslapping og lettelse. Klem sokken forsiktig under suge tid til å gjøre badevannet mer mettet. Ta sokk og gni den over hele irritert hud for å lindre den.

Bruk Forsiktig Stepping Out of the Tub

Karet vil være glatte fra kremet overflaten så vær forsiktig trå ut av karet. Klapp huden tørr, men ikke ved å gni som du vil effekten av det å fortsette å jobbe som en kløe lettelse.
Klem forsiktig på sokken, løse og dumpe ut havremel. Dette gjør det mulig å gjenbruke sokken mange ganger i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Ta kløe lettelse bad opp til tre ganger om dagen eller etter behov.
  • Ikke få det i øynene da det kan irritere dem.
  • Se en lege hvis det er åpne sår eller drenering.
  • Dette er ikke ment å ta plassen til en lege råd.
  • Artikkel eiendom jseven; må tilbake knyttet til forfatter som skal kopieres. 3/32/10