Digidexo.com

Hvordan åpne en Substance Abuse Facility

Åpning av en bolig rusmisbruk anlegget er en beundringsverdig og høye mål. Uansett årsak til å åpne et anlegg, må du planlegge riktig for å nå dine mål. Skaffe finansiering, får godkjenning fra staten helseavdelingen, under konstruksjon, og ansette nødvendig personell er noen av de utfordrende aspektene ved å åpne et bolig rusmisbruk anlegget.

Bruksanvisning

Hvordan åpne en Substance Abuse Facility

Opprett en behandlingsmodell. Ulike behandlingsmodeller er effektive, men noen utøvere foretrekker noen fremfor andre. Tolv-trinns program modeller er populære, selv om andre mennesker foretrekker en rent kognitiv atferds tilnærming. Vær sikker på å undersøke hvilken type behandling modellen vil være mest effektivt med den type avhengighet og befolkninger som du har tenkt å behandle.

Lag en forretningsplan for rusmisbruk anlegget som du vil åpne. Selv om en rusmisbruk anlegget primære oppgave er å hjelpe rusmisbrukere oppnå nøkternhet, er det også en virksomhet og trenger en god forretningsplan.

Skaffe finansiering. Stipend og lån er to av de mest ettertraktede finansieringskilder. Tilskudd er finansiert av offentlige og private virksomheter. En grundig forretningsplan vil i stor grad bidra til å søke om stipend og lån.

Bygg, kjøpe, eller sørge for å leie en struktur for å huse anlegget. Finne eller konstruere den perfekte anlegget kan ta flere måneder, så begynne å planlegge tidlig.

innhente godkjenning fra staten for å drive et anlegg. Din forretningsplan og behandlingsmodell vil komme godt med på dette tidspunktet.

Kontrakt tjenestene til rusbehandling anlegg med så mange helseforsikring selskaper som mulig. De fleste er ute av stand til å betale for behandling out-of-pocket og skal bruke forsikringsdekning som et middel for å dekke kostnadene ved behandlingen. Derfor vil ha en kontrakt med så mange forsikringsselskaper som mulig utvide pasientgrunnlaget at anlegget er i stand til å betjene.

Hire ansatte til å kjøre anlegget samt å gi behandling til pasientene. Sørg for at alle ansatte er grundig undersøkt, og at kun kvalifiserte søkere er ansatt.

Annonser renseanlegget i samfunnet bulletiner, online, og med polikliniske terapeuter som kan være interessert i å henvise sine pasienter til anlegget. Sørg for at all relevant informasjon, slik som den type anlegg, kostnader for behandling, forsikring bærere akseptert, avhengighet behandlet, og kontaktinformasjon er tilgjengelig på annonsene.