Digidexo.com

Økonomisk hjelp for Diabetes

I 2009 amerikanske helsevesenet, er diabetes en pre-eksisterende tilstand: helseforsikring selskaper de-facto diskriminere og nedgang dekning med mindre du er en del av gruppen dekning. Et partnerskap med to kvalifiserer for gruppen dekning. Bedre å holde seg borte fra rabatt helse og medisinske planer, som ikke helseforsikring (sjekk rating av tilbud plan med Better Business Bureau). Det er ikke gitt lån eller tilskudd som diabetes økonomisk hjelp.

Hvis du er ansatt

Hvis du er ansatt, kan du få god dekning gjennom arbeidsgiver.

Hvis du er selvstendig næringsdrivende, og er innlemmet eller bare har et partnerskap av to, kan du søke om gruppen dekning og få god helseforsikring. De fleste HMO planer er ganske god og tilby mer overkommelige priser.

Investere tid i å forske på alternativer og stille spørsmål til alle som ønsker å selge deg en politikk til du får de svarene du ønsker.

Offentlige og statlige planer

Du er kvalifisert for Medicare (statlig finansiert helseforsikring) hvis du er:
65 år eller eldre, yngre enn 65 med visse funksjonshemninger eller med end-stage renal sykdom.

Medicare dekker diabetes tjenester og forsyninger. Også tilgjengelig er Medicare for personer med begrenset inntekt og ressurser. Også tilgjengelig er Medicaid eller legehjelp, en felles føderal og statlig regjeringens program, og State Children helse Insurance Program (SCHIP).

Hvis du ikke kvalifiserer for Medicare eller Medicaid

Hvis du ikke kvalifiserer for Medicare eller Medicaid, og du kan ha råd til svært dyre månedlige premier, kan du finne private helse dekning under HIPAA (Health Insurance Mobilitet og Accountability).

Hvis du forlot en jobb, kan du være i stand til å fortsette i gruppen helseforsikring som du hadde, til en høyere rente, under Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) i inntil 18 måneder. I løpet av denne tiden, sørg for å få en annen jobb eller delta i gruppen dekning eller starte din egen virksomhet og gjelder fro gruppen dekning gjennom firmaet eller partnerskap.

Helse- omsorgsdepartementet

Du kan finne primær- og forebyggende helsearbeid gjennom Bureau of Primary Health Care, hvis du er kvalifisert. For folk som ikke har forsikring avgifter er basert på familiens størrelse og inntekt. Ta kontakt med lokale sentre (1-888-ASK HRSA).

Hvis du er en veteran kan du finne hjelp på sykehus og klinikker som drives av Department of Veterans Affairs.