Digidexo.com

Hvordan behandle Chicken Pox Med Naturmedisin

Hvordan behandle Chicken Pox Med Naturmedisin


Vannkopper er et virus som forårsaker et kløende utslett som dekker hele kroppen. Mens huden ofte forsvinner i løpet av få dager, sykdommen er tilstede i kroppen mellom 10 og 21 dager, forårsaker en lav feber, hodepine og svakhet. Vannkopper rammer folk flest i løpet av barndommen og er ofte bare "toughed ut", men kan naturlige medisiner bidra til å minske symptomene og arrdannelse på grunn av pox selv. Les videre for å lære hvordan man skal behandle vannkopper med naturmedisin.

Bruksanvisning

lindre kløen med havregryn, den vanligste naturlige medisin for behandling av vannkopper. Koke to kopper havregryn i 64 oz. vann i ca 15 minutter. Hell hele blandingen i en klut pose, slik som en gammel putevar, og tie toppen. La posen til å flyte i vannet som du suge i et varmt bad.

Påfør et tynt lag med alt naturlig honning til de berørte områdene for å lindre kløe og helbrede vannkopper blemmer. Honning har vært brukt i århundrer som en naturlig medisin for en rekke plager. Det har naturlig anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper som vil hjelpe hastighet helbredelse og hindre smitte av vannkopper blemmer.

Gni vitamin E olje inn i huden etter bading og før sengetid for å hjelpe lindre og helbrede blemmer hud. Vitamin E vil ikke bare bidra til å helbrede vannkopper blemmer, denne naturlige medisin vil også bidra til å redusere arrdannelse, så fortsette å bruke selv etter at viruset har gått sin gang.

Spis suppe laget av gulrot og koriander for å hjelpe forkorte et anfall av vannkopper. Skjær en kopp gulrøtter og 1 ts. av fersk koriander i små biter og kok til gulroten er ferdig kokt. Spis dette healing suppen minst en gang om dagen før symptomene avta.

Drikk kamille te i løpet av dagen som nødvendig for å bidra til å roe sinnet og kroppen. Kamille er en veldig skånsom og naturlig beroligende som kan bidra til å berolige nervene. Legg sitron og honning til teen hvis ønskelig.