Digidexo.com

Naturlig Poison Ivy Cures

Urushiol olje i Poison Ivy forårsaker forferdelige utslett, kløe og hevelse når folk pusser opp mot den. Leger anbefaler vanligvis aktuell behandling som hydrokortison for Poison Ivy (eller kraftigere kortikosteroider i ekstreme tilfeller). Du kan øke sine anbefalinger med en rekke naturlige behandlinger imidlertid. Det finnes måter å lindre kløe og hevelse uten å ty til alvorlige medisiner. De fleste kan påføres veldig lett uten pengeinnsamling en legens råd, og kan være en livredder hvis du får gift eføy uten klar tilgang til medisinske fasiliteter.

Aktuelt Behandlinger

En rekke aktuelle behandlinger fungerer godt for giften eføy utslett. Aloe vera lindrer huden og reduserer irritasjon, som gjør Calamine lotion og eventuelle kremer med mentol i dem. Slike ingredienser er helt naturlig, som brukes i dagene før kompliserte kjemikalier, og forblir ekstremt effektive i dag. I tillegg kan du unngå mye elendighet rett og slett ved å ikke skrape på utslett igjen av giften eføy. Kloring sprer urushiol oljen videre over huden din, og får det på fingrene for å starte opp. Naturlige aktuelle kremer kan redusere kløe, men en heftig mengde viljestyrke gjør en førsteklasses form for medisinering i tillegg.

Kolloidalt havremel

Kolloidalt havremel avviker fra frokost slag i at du ikke spise den. I stedet, du blander det i et bad og suge i det for å berolige og fukte huden din. Bland en kopp kolloidalt havremel i kaldt eller lunkent vann som du tegner bad (ikke bruk varmt vann, det tørker ut huden), og deretter suge på den i 15 til 30 minutter. Gjenta prosessen så ofte som nødvendig for å holde i sjakk symptomene - det fungerer for omtrent 2 til 4 timer, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett. Vær forsiktig når du trå ut av karet når du er ferdig - kolloidalt havremel kan være glatt - og forsiktig klatt deg tørr i stedet for å gni.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser er svært enkle å lage og kan ta både hevelse og kløe ved å senke temperaturen på huden din. Suge en vaskeklut i iskaldt vann eller pakk den inn i isbiter. Hold kluten forsiktig, men bestemt mot utslett i 15 til 30 minutter. Hvis vannet varmes opp eller isen smelter, oppdatere kluten og fortsette å holde den mot utslett. Du kan gjenta prosessen flere ganger om dagen og bruke det i tillegg til eventuelle andre metoder du kan prøve.